Nieuw Buinen is opnieuw gedegradeerd, FC Ter Apel moet de nacompetitie in.

Titan – Nieuw Buinen: 3-3

Voor Nieuw Buinen restte er nog een kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen, maar dan moest er wel gewonnen worden van streekgenoot Titan. Bovendien moest ook concurrent Weerdinge verliezen. Laatstgenoemde gebeurde wel (3-1 nederlaag tegen Raptim), maar Nieuw Buinen slaagde er zelf niet in om te winnen van Titan. In een enerverende wedstrijd bleef Nieuw Buinen uiteindelijk steken op een 3-3 gelijkspel. Titan nam de leiding via Mike Oosting, waarna Nieuw Buinen het heft in handen nam en op voorsprong kwam. Toch kon men de voorsprong niet vasthouden en schoot Titan-spits Harm Jan Moesker met twee treffers Nieuw Buinen uiteindelijk naar de derde degradatie op rij. Voor de Buunermonders waren Eron Alberts, Patrick Bults en Dennis Kunst trefzeker.

FC Ter Apel ’96 – SC Erica: 0-2

Bij het duel tussen FC Ter Apel en Erica stonden nog grote belangen op het spel. Zo kon Ter Apel zich nog rechtstreeks veilig spelen, terwijl Erica nog kans maakte op het kampioenschap. Erica won uiteindelijk met 0-2 door treffers van Jori Ebbine en Jasper Haandrikman, maar moest op doelsaldo toch het kampioenschap laten aan Twedo, dat maar liefst met 10-0 won van Gasselternijveen. Ter Apel eindigde als negende en moet daardoor nacompetitie spelen.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS pakt puntje tegen Middelstum

SJS heeft voor de tweede week op rij niet weten te winnen op het ...

Mussel lijdt nederlaag tegen SCN

Mussel kwam op voorsprong tegen SCN, maar wist deze niet vast te houden.