Gieten heeft twee nieuwe aanwinsten weten te strikken.

Gieten kan nog eens twee aanwinsten toevoegen aan de selectie van komend seizoen. Joep Meertens komt over van Gasselternijveen en keert daarmee terug op het oude nest. De 21-jarige Meertens was de afgelopen drie seizoenen actief voor Nieveen en scoorde daarin negen keer. Daarnaast heeft Gieten ook nog een echte goalgetter weten te strikken. Berni Nijhof maakt de overstap van buurman Eext en was afgelopen seizoen met 21 doelpunten topscorer van de zondag vierdeklasser. De 24-jarige spits was de afgelopen zes seizoenen actief voor Eext en maakte daarin 71 doelpunten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk: BNC slaat dubbelslag

BNC heeft zich met twee nieuwe spelers versterkt richting het nieuwe voetbalseizoen.