Titan speelt tegen Groninger Boys voor derde keer op rij gelijk

Titan bleef steken op een gelijkspel tegen Groninger Boys, al waren er genoeg kansen op de winst.

De thuiswedstrijd tegen Groninger Boys was er een tussen de nummers 5 en 6 van de ranglijst. Bij een overwinning waren beide ploegen officieel veilig geweest, maar zover kwam het niet. Titan speelde voor de derde keer op rij gelijk en behaalde hetzelfde resultaat als in de uitwedstrijd: 1-1.

Gehavend Titan op achterstand

Trainer Goeree moest door afwezigheid van Mike Oosting, Klaas Anne Postmus, Dennis Katoen, Mike Mensen en nog altijd Harm Jan Moesker weer puzzelen met de opstelling. Daar kwam de blessure van Martijn Tieks in de warming up nog bij. Op een uitstekend bespeelbaar veld en onder prima weersomstandigheden begon Titan goed aan de wedstrijd. Julian Bruining stoomde meerdere keren op over de linkerkant, maar zijn voorzetten werden niet gepromoveerd tot assist. Groninger Boys kreeg ook al snel een grote kans, maar Dairon Cecilia stuitte op doelman Poede. De tweede kans was wel raak voor de bezoekers. Een goede actie van Aaron van den Berg stelde hem in staat om verdekt uit te halen en in de verre hoek raak te schieten: 0-1. Titan kreeg voor de rust nog een grote kans om gelijk te maken, maar Roy Super wist de voorzet van Peter van Elten niet binnen te werken.

Titan verzuimt te winnen

Na de rust was Titan nog dominanter en creëerde het meerdere mogelijkheden op de gelijkmaker. De grootste kans was een kopbal van Martijn Stavast die net langs de verkeerde kant van de paal ging. De gelijkmaker viel uiteindelijk uit een strafschop. Roy Super werd door Rick Stavast de diepte ingestuurd en de eerstgenoemde werd door de doelman naar de grond gewerkt. Peter van Elten stuurde de keeper de verkeerde kant: 1-1. Titan ging in het restant op zoek naar de overwinning en kreeg ook kansen. Voornamelijk via invaller Jos Smidt werd de thuisploeg meerdere keren gevaarlijk. Zo schoot hij op de buitenkant van de paal en niet veel later ook op de kruising. Een winnende treffer leverde het niet op. Hierdoor zijn beide ploegen officieel nog steeds niet veilig. Tweede pinksterdag gaat Titan op bezoek bij Veelerveen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like