Kostbaar puntverlies voor Valthermond tegen Gomos

Valthermond liet in eigen huis dure punten liggen tegen Gomos.

Valthermond heeft kostbaar puntverlies geleden in de strijd om de tweede periode. De Mondkers bleven in eigen huis tegen Gomos op een 1-1 gelijkspel steken. Daardoor lijkt de tweede periodetitel verkeken en zal het nog nacompetitie moeten proberen af te dwingen via de ranglijst.

Valthermond blijft steken op gelijkspel tegen Gomos

Het warme weer leek zondagmiddag zijn invloed te hebben op het spel van beide teams, want de eerste helft was nauwelijks de moeite waard om aan te gluren. De kansen waren dan ook aan beide kanten spaarzaam en het was niet verwonderlijk dat er met een 0-0 tussenstand gerust werd.

In de tweede helft werd de wedstrijd wel wat levendiger en dat had wellicht te maken met de snelle 0-1 van Gomos in de 55e minuut via Tim Assman. Valthermond moest de achterstand zien om te buigen en kwam in het verloop van de tweede helft ook langszij via Jorn Draijer. Maar met een gelijkspel zou Valthermond niet veel opschieten, dat in de slotfase nog wel dicht bij de winst kwam. De lat stond echter drie punten in de weg. Door het puntverlies en de winst van Annen op Helpman heeft Annen nu de beste papieren voor de tweede periodetitel. Valthermond kan alsnog de nacompetitie bereiken, maar dan zal het in ieder geval in het slotduel tegen Oldeholtpade een goed resultaat moeten halen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website