Wildervank beloont opmars met periodetitel

Wildervank wist beslag te leggen op een periodetitel dankzij een 1-4 overwinning op Fit Boys.

Wildervank heeft een geweldige reeks van ongeslagen wedstrijden op de slotdag van de competitie weten te bekronen met een periodetitel. Al had het daarvoor wel de hulp nodig van VAKO, dat won van concurrent SVBO. Zelf won Wildervank op bezoek bij Fit Boys met 1-4.

Wildervank pakt in slotduel periodetitel

Wildervank maakte nog kans op de laatste periodetitel in de zaterdag vierde klasse F, maar moest daarvoor zelf winnen van Fit Boys en hopen op een misstap van SVBO. Laatstgenoemde had alle zes de wedstrijden in de periode gewonnen, terwijl Wildervank daarvan eentje gelijkspeelde.

Huizing scoort hattrick voor Wildervank

Tegenstander Fit Boys maakte in theorie nog een hele kleine kans op de titel, maar die hoop werd al snel door Wildervank aan diggelen geschoten. Lourens Huizing zette Wildervank al snel op voorsprong en maakte halverwege de eerste helft ook de 0-2. Diezelfde Huizing bleek het goudhaantje deze middag en maakte zijn hattrick in de tweede helft compleet. Lars Hilberts en Joost Wolthuis bepaalden vervolgens de uitslag op 1-4.

Daarmee had Wildervank zijn plicht gedaan en kreeg het na het laatste fluitsignaal goed nieuws uit Emmen. Daar verloor SVBO na een 1-0 voorsprong met 2-4 van VAKO. Daardoor won Wildervank uiteindelijk de derde periode en mag het zich opmaken voor spelen van promotiewedstrijden voor de derde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website