FC Ter Apel ’96 pakt overtuigend kampioenschap

FC Ter Apel ’96 is door een 0-5 overwinning kampioen geworden van de zondag vierde klasse D.

FC Ter Apel ’96 heeft zich op de slotdag van de zondag vierde klasse D tot kampioen weten te kronen. Waar het vorige week in de kampioenskraker tegen Nieuw Buinen nog niet de klus wist te klaren (3-3), daar deed het dat zondag op bezoek bij Weiteveense Boys wel. Er werd overtuigend met 0-5 gewonnen en dus keren de Kloosterdorpbewoners volgend seizoen weer terug in de derde klasse. 

FC Ter Apel ’96 wint met ruime cijfers van Weiteveense Boys en is kampioen

Ter Apel had het wellicht door de nodige spanning in de beginfase nog enigszins lastig met Weiteveense Boys, dat nog speelde om de nacompetitie te ontlopen. Toen echter na twintig minuten spelen de 0-1 op het scorebord verscheen door Juri Tent leek er weinig meer fout te kunnen gaan voor de bezoekers. Helemaal nadat Jeroen Schoonbeek voor rust nog de 0-2 liet aantekenen na een vlot lopende aanval.

Na de pauze deed ook routinier Daniel Manning snel een duit in het zakje en was de wedstrijd definitief beslist. Ter Apel gaf het kampioenschap vervolgens nog meer glans door verder uit te lopen naar een hogere score. Eerst was het invaller Stijn Westen die raak schoot en het slotakkoord was weggelegd voor Vince Gravers: 0-5.

Na het laatste fluitsignaal kon het feest dan ook losbarsten voor Ter Apel, dat na een jaartje vierde klasse weer terugkeert in de derde klasse.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Westerwolde kampioen

Door met 6-0 te winnen van Gieterveen is Westerwolde kampioen geworden van de vijfde ...

Vervelende avond voor Nieuw Buinen in Groningen

Nieuw Buinen moest gisteravond voor haar tweede bekerwedstrijd aantreden tegen Oranje Nassau. De Groningers, ...

Sportief dieptepunt voor Valthermond

De vooruitzichten leken zo mooi. Met een uitstekende 3-0 overwinning tegen CEC op zak ...