Titan deelt genadeklap uit aan Veelerveen

Titan won met ruime cijfers van Veelerveen.

Bij winst op bezoek bij Veelerveen was Titan ongeacht de andere uitslagen in deze klasse veilig. De thuisploeg daarentegen kon rechtstreekse degradatie nog ontlopen. De bezoekers slaagden glansrijk in hun missie en boekten een duidelijke 1-6 overwinning op de ploeg van trainer Jordin Louwes, die het volgend seizoen weer mag gaan proberen in de vierde klasse.

Bliksemstart voor Titan tegen Veelerveen

De wedstrijd was nog maar net van start toen de openingstreffer werd gemaakt door Roy Super. Hij reageerde alert toen doelman Poortman de bal losliet: 0-1. In een vervolgens redelijk gelijk opgaande eerst helft wist de thuisploeg na twintig minuten gelijk te maken. Daan Koolhof was het eindstation van een vlot lopende aanval door het centrum en hij schoof de bal in de hoek: 1-1. Titan nam hierna iets meer het iniatief. Een schot van Bruining werd nog gekeerd door Poortman. Via een combinatie tussen Super en Martijn Stavast kon even later Patrick Luiten bereikt worden en Luiten schoot wel raak: 1-2. Luiten had de marge nog voor de thee kunnen verdubbelen, maar Poortman bracht tot tweemaal toe redding.

Titan loopt over Veelerveen heen

Na de rust probeerde Veelerveen weer langszij te komen, maar echt serieuze mogelijkheden wist het niet te creëren. Aan de andere kant had de achterhoede hun handen vol aan de snelle Julian Bruining. Hij passeerde meerdere keren zijn tegenstander, maar vooralsnog zonder een treffer tot gevolg. Toch werd het wel 1-3 via andermaal Patrick Luiten. Vanuit een vrije trap vond Peter van Elten het hoofd van Luiten en hij kopte raak: 1-3. Daarmee was het verzet van Veelerveen gebroken. Titan profiteerde gretig en kwam ook snel op 1-4 via Super. Wederom reageerde hij attent en maakte zijn tweede van de middag. Vanuit de counter pikte ook Bruining zijn doelpunt mee: 1-5. Het mooiste werd tot het laatst bewaard. Thijs Over zag de doelman ver voor zijn doel staan en liet met een bekeken schot een glimp van zijn klasse zien: 1-6. Een terechte overwinning voor de rood-witten die in de slotfase wat hoog uitviel. Hiermee is de ploeg van Goeree officieel veilig. Aanstaande zondag staat de laatste competitiewedstrijd op het programma. Titan ontvangt dan periodekampioen Noordster.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan lijdt duur puntverlies tegen KSC

Titan stond op een comfortabele voorsprong, maar gaf die uit handen en redde uiteindelijk ...

JVV verliest kelderduel van Veelerveen

Voor JVV en Veelerveen was het in de onderlinge ontmoeting een kwestie van aanpikken ...

Derby tussen Buinen en EEC zonder winnaar

De wedstrijd tussen Buinen en EEC laat zich het beste omschrijven als een echte ...