Nacompetitievoetbal lonkt voor Gieten

Gieten heeft uitstekende zaken gedaan met een 4-2 overwinning op concurrent EHS ’85.

Foto Andries Middelbos, Gieten viert een van de vier doelpunten en heeft goede zaken gedaan met de overwinning op concurrent EHS ’85.

Gieten heeft zondag uitstekende zaken gedaan door concurrent EHS ’85 in eigen huis met 4-2 te verslaan. Daardoor wipten de Gietenaren over EHS heen op de ranglijst naar plek twee en staat het er goed voor met het oog op een nacompetitieticket voor promotie.

Gieten doet uitstekende zaken met overwinning op concurrent EHS ’85

Het waren echter wel de gasten uit Emmerschans die al snel de leiding namen via klassetopscorer Henk Teuben. Lang bleef die voorsprong niet staan, Gieten draaide al vlot in de eerste helft de zaken om. Jos Huting tekende voor de gelijkmaker, Jacco Martens zorgde ervoor dat Gieten met een 2-1 voorsprong aan de thee ging.

In de tweede helft kwam Gieten snel op een veilige marge van twee doelpunten. Bas Alting was de doelpuntenmaker voor de thuisploeg. EHS maakte het halverwege de tweede helft echter weer spannend met de 3-2 door Ivo Bos. Gieten hield echter stand en besliste het duel definitief in de slotminuten via Huub Torenbosch.

Spannende ontknoping wacht voor Gieten

Gieten staat er nu goed voor op een tweede plek, maar het verschil met nummers zes Titan is slechts drie punten. Een reeks van ploegen maakt dan ook nog kans op de nacompetitie voor promotie. Op de slotdag treft Gieten Actief, dat zelf nog nacompetitie voor degradatie moet zien te ontlopen.

Foto’s Andries Middelbos: Gieten – EHS ’85

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

In de kelder: vijfde klasse zondag

Sellingen – PJC: 3-1 Sellingen is aan een goede reeks bezig. De ploeg van ...

Onstwedder Boys maakt reuzensprong

Waar Onstwedder Boys pas vorige week de eerste overwinning boekte, stond Amicitia voor aanvang ...

Borger haalt uit tegen SVBS ’77

Borger schoot het halve dozijn treffers vol tegen SVBS '77