Joop Gall nieuwe hoofdtrainer SC Stadskanaal

Stadskanaal heeft met Joop Gall een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2024-2025

Met ingang van het nieuwe seizoen 2024-2025 is Joop Gall de nieuwe hoofdtrainer van SC Stadskanaal. De oefenmeester, met ervaring in het betaalde voetbal, volgt Marcel de Groot op, die eerder dit seizoen het veld moest ruimen.

Stadskanaal blij met aanstelling Joop Gall

Bestuurslid Voetbal Technische Zaken Erik van der Vlag kijkt terug op erg goede gesprekken met de oud-betaald voetballer en coach Betaald Voetbal en vertelt op de clubsite van de Knoalsters trots te zijn met het behaalde resultaat.

“We denken met Joop Gall een trainer voor de groep te krijgen die voldoet aan het gestelde profiel. Gall heeft een brede voetbalkennis en weet hoe hij spelers in zijn kracht moet zetten. Hij heeft aangegeven dat hij dat structuur en sfeer ook belangrijk vindt en er ruimte moet zijn om jeugdige talenten te laten spelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij, in zijn voetballoopbaan ooit samengespeeld met wijlen clubicoon Boy Nijgh, de juiste man op de juiste plek zal zijn”, aldus Van der Vlag.

Met Gall haalt Stadskanaal een trainer in huis die het voetbalwereldje goed kent en jarenlang actief was in het betaalde voetbal. Dit seizoen was de oefenmeester eindverantwoordelijk bij eersteklasser Jubbega, dat echter de stekker gedurende het seizoen uit het prestatievoetbal trok.

FC Kanaalstreek EK-Pool 2024

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Titan haalt talent terug

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...

Data bekendmakingen competitie- en beker-indelingen

Data van de bekendmakingen van de competitie- en bekerindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021.