Stadskanaal moet ook nacompetitie in na gelijkspel tegen Musselkanaal

Stadskanaal en Musselkanaal speelden gelijk en spelen beiden nacompetitie.

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal en Musselkanaal hielden elkaar in evenwicht en spelen beiden nacompetitie tegen degradatie

Stadskanaal is er niet in geslaagd om zich op de slotdag van de zondag 2e klasse I veilig te spelen. Daarvoor moest het zelf winnen van buurman Musselkanaal en hopen op een misstap van Forward. Beide gebeurden niet, waardoor Stadskanaal het vege lijf moet zien te redden via de nacompetitie.

Musselkanaal en Stadskanaal in evenwicht

Voor Musselkanaal stond er zondag niets meer op het spel. De Groenwitter was al veroordeeld tot het spelen van nacompetitie, maar dat gold nog niet voor Stadskanaal. Een overwinning was broodnodig, maar die kwam er niet. Musselkanaal nam de leiding in de eerste helft via Aron Berends, maar al snel zorgde Jeffrey Bakker voor de 1-1. Stadskanaal was vervolgens de betere ploeg, maar verzuimde in de tweede helft om de overwinning naar zich toe te trekken. Al had een overwinning achteraf ook niet uitgemaakt, Forward won thuis met 2-1 van kampioen Roden.

Foto’s Stoffer Bakker: Musselkanaal – Stadskanaal 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS luidt winterstop in met wanprestatie

Op onverklaarbare wijze heeft SJS de eerste seizoenshelft dramatisch afgesloten. Een regelrechte wanprestatie zorgde ...

EEC geeft GKC een lesje in effectiviteit

Vorig jaar was EEC wellicht de verrassing van de vijfde klasse F, toen het ...