Titan wint van Noordster, maar haalt net geen promotie voor nacompetitie.

Op de laatste speeldag van de competitie ontving Titan de kersverse periodekampioen Noordster. Noordster had de nacompetitie een week geleden behaald door de derde periode binnen te slepen. Ook Titan had in theorie nog een kans op het bereiken van de nacompetitie, maar dan moesten diverse uitslagen op andere velden gunstig uitvallen. Titan won zelf wel met 1-0, maar bereikte de nacompetitie voor promotie niet.

Titan en Noordster zonder doelpunten aan de thee

Al binnen een minuut had Titan de leiding kunnen nemen. Roy Super kreeg de bal in de voeten geschoven, maar hij nam de bal ineens en mikte te hoog. Noordster voetbalde in de eerste helft iets makkelijker, maar slaagde er niet in om grote kansen te creëren. Titan had na een half uur de leiding kunnen nemen via Klaas Anne Postmus. Het schot van Patrick Luiten werd eerst gekeerd en de rebound was voor Postmus, maar van dichtbij schoot hij hard tegen de lat.

Titan wint, maar mist net de nacompetitie voor promotie

In de tweede helft was het de thuisploeg dat steeds vaker gevaarlijk werd. Toch nam het pas halverwege de tweede helft de leiding. Nick Katoen onderschepte de bal en probeerde Roy Super weg te sturen. De bal werd niet goed verwerkt door de verdediging en Super profiteerde optimaal: 1-0. De kansen volgden elkaar daarna in rap tempo op. Julian Bruining schoot van grote afstand op de paal, invaller Thijs Over zag zijn inzet over gaan en even later gekeerd worden door doelman van Meggelen. Ondanks deze kansen kreeg Noordster nog een dot van een kans op de gelijkmaker via Romano Bruintjes. Zijn inzet ging tegen het zijnet. Vlak voor het eindsignaal leek Titan de score te verdubbelen. Bruining omspeelde de doelman en gaf breed op Jos Smidt, maar Smidt zijn schot werd geblokt. Hierdoor bleef het bij 1-0 en bleef Titan voor de zesde wedstrijd achtereenvolgens ongeslagen. Door de overwinning eindigt Titan op plek 4 in de competitie en is het voor dit seizoen uitgespeeld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinerveen wint ruim van JVV

Buinerveen won het bekerduel van JVV met ruime cijfers.

Sterk Mussel ruim langs Twedo

SV Mussel  heeft de 10-1 overwinning op Erica’86 van vorige week een goed vervolg ...

Stadskanaal verrast koploper Germanicus

Stadskanaal boekte een knappe overwinning op bezoek bij Germanicus.