Onstwedder Boys ging op bezoek bij Zuidhorn met 4-0 onderuit en moet via de nacompetitie handhaving zien te halen.

Onstwedder Boys heeft het seizoen afgesloten met een 4 – 0 nederlaag tegen Zuidhorn. Op het kunstgras ging het in de eerste helft gelijk op en werd het verschil door de thuisclub in de tweede helft gemaakt. Door dit resultaat is Onstwedder Boys met 31 punten op de elfde plaats geëindigd en moet het via de nacompetitie proberen om in de derde klasse te blijven.

Voor Onstwedder Boys stond deze middag niet veel meer op het spel. Zuidhorn daarentegen had nog een kleine kans op het kampioenschap en kon in ieder geval nacompetitie veilig stellen om op die manier in de tweede klasse terecht te komen.

Onstwedder Boys kansloos tegen Zuidhorn

In de eerste helft krijgt Onstwedder Boys één grote mogelijkheid, maar Sem Nieuwenhuis weet oog in oog met de keeper van Zuidhorn niet te scoren. Op slag van rust wordt het 1 – 0 voor de thuisclub via een doelpunt van Ruben Buursema. Onstwedder Boys slaagt er in de tweede helft nauwelijks in om gevaar te stichten en na de 2 – 0 door Stefan Smit is de wedstrijd beslist. Corné Zuidema en Jaap Jacobs weten in het laatste kwartier de stand op te voeren naar 4 – 0.

Voor het volledige verslag: Zuidhorn – Onstwedder Boys

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website