Westerwolde contracteert Wessel Woortman als nieuwe hoofdtrainer

Westerwolde en Wessel Woortman zijn ook officieel aan elkaar verbonden voor het seizoen 2024-2025.

Foto, Wessel Woortman zet zijn handtekening bij Westerwolde. 
Nadat er enige maanden geleden al een mondelinge overeenkomst werd gesloten, werd begin deze week door de v.v. Westerwolde het contract met de nieuwe hoofdtrainer Wessel Woortman ondertekend. Bij afwezigheid van voorzitter Gert Luijten werden bij deze ondertekening namens het bestuur de honneurs waargenomen door penningmeester Karolien Geukes.

Westerwolde en Woortman willen bovenin meedoen in vierde klasse

Bij de ondertekening van het contract liet de 51-jarige oefenmeester uit Stadskanaal weten erg verheugd te zijn aan de slag te kunnen bij de Vlagtwedder club. Nadat Woortman in oktober 2023 afscheid nam bij Musselkanaal, is Westerwolde zijn derde club waar hij als hoofdtrainer aan het roer mag staan. Desgevraagd liet hij weten intussen al een aardige indruk van de selectie van Westerwolde te hebben. Door zijn trainerloze periode was hij in de gelegenheid de voorbije maanden meerdere wedstrijden van Westerwolde te bezoeken en ook een aantal trainingen bij te wonen. Als doelstelling voor het nieuwe seizoen in de vierde klasse heeft Woortman uitgesproken mee te willen doen om de bovenste vijf plaatsen in de competitie, waarbij een “prijs” behalen op zich al een prestatie zou zijn. Maar naast het presteren hoopt Woortman dat er vooral met plezier wordt getraind en gespeeld en dat hij de gelegenheid krijgt de individuele speler en dus ook het team beter te maken. Daartoe wordt er de komende maanden “gewoon” doorgetraind om zodoende begin september met een goede basisconditie aan de start te staan van de te spelen beker- en competitiewedstrijden.
Van de kant van het bestuur is men ook erg content met het aantrekken van Woortman als opvolger van de naar SV Mussel vertrokken Richard Streuding. Men is er dan ook van overtuigd dat Westerwolde het komend seizoen met Woortman zeer zeker een woordje mee kan spreken in de hopelijk mooie regionale vierde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HunsowhalCup: aanmeldingen zijn welkom!

Ook dit jaar wordt er in de Kerstvakantie gestreden om de felbegeerde HunsowhalCup. In ...

Protos Weering: HOC overtuigt, Borger met hakken over de sloot

HOC heeft tijdens haar eerste deelname ooit aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een aardig ...