Veuroetblik speelronde 5 zaterdagvoetbal

Een veuroetblik op de vierde speelronde van het zaterdagvoetbal.

Komende zaterdag staat de laatste competitieronde op het programma voor de herfstvakantieonderbreking. Wie gaat daar met een lekker gevoel in? We blikken veuroet op een aantal wedstrijden die zaterdag op het programma staan.

Aanhaken of afhaken voor Wildervank

Wildervank verloor vorige week nipt de topper tegen VV Groningen met 1-2, maar wacht deze zaterdag direct weer een mooie clash. Het speelt de subtopper tegen HS ’88. Beide ploegen hebben zeven punten uit vier duels, drie minder dan koploper Groningen. De winnaar van het duel blijft dan ook aanhaken, terwijl de verliezer toch echt een pas op de plaats zal maken. Het duel begint zaterdag om 14.30 uur in Hoogezand.

Kraker tussen SVBO en CEC

Promovendus CEC doet het meer dan uitstekend in de zaterdag 4e klasse F. Na vier speelronden is het zelfs de trotse koploper met twaalf punten uit vier wedstrijden. Een ongeslagen status dus, die aankomende tegenstander SVBO ook nog heeft. De ploeg uit Emmen speelde twee keer gelijk en won twee keer. Wil SVBO echter aansluiting houden met CEC dan zal het in eigen huis moeten winnen van de verrassende koploper. Een mooie kraker, die zaterdag om 14.30 uur begint.

Blik omhoog of omlaag voor Damacota en SJS

Damacota en SJS kennen een nog niet al te sterke start in de zaterdag 4e klasse F. Voor promovendus Damacota is dat wellicht niet zo verrassend, maar voor SJS ligt dat toch anders. De Knoalsters hoopten met de komst van trainer Jordi Nijgh en aantal nieuwelingen om de prijzen mee te kunnen doen, maar dat is voorlopig nog niet het geval. Met vier punten uit vier wedstrijden is de blik voorlopig nog naar beneden gericht. Damacota moet het met een puntje minder doen. Beide ploegen zullen dan ook willen winnen om uit de onderste regionen weg te kruipen.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren! 

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!

Ik doneer een fustje bier! Klik hier om een fustje bier te doneren!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma zaterdag 14 december

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag op het programma staan.

Programma speelronde 1 FC Kanaalstreek O23 Beloftencup

Overzicht van de wedstrijden die op het programma staan in de eerste speelronde van ...

Stand zaterdag 5e klasse F

Overzicht van de stand van de zaterdag 5e klasse F.