Promoten

FC Kanaalstreek biedt bedrijven/clubs/organisaties de mogelijkheid om reclame te maken op onze voetbalsite, die door tienduizenden unieke bezoekers per maand wordt bezocht. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het promoten van toernooien, evenementen, cursussen of clinics. Voor het plaatsen van deze vorm van reclame vraagt FC Kanaalstreek een vergoeding van € 50,- (excl. BTW). Voetbalclubs die een jaarlijkse bijdrage leveren aan FC Kanaalstreek en bijvoorbeeld een eigen toernooi willen promoten hoeven hier niet apart voor te betalen.

Vacature(s) plaatsen

Voetbalclubs zijn met enige regelmaat op zoek naar een trainer of trainers en willen graag daar vaak een vacature voor plaatsen. FC Kanaalstreek biedt voetbalclubs de mogelijkheid om een vacature op onze site te plaatsen. Tegen een vergoeding van 25 euro (excl. BTW) kunnen voetbalclubs een vacature plaatsen op onze voetbalsite, die bezocht wordt door tienduizenden unieke bezoekers per maand. Een goede manier om de vacature bij een grote groep onder de aandacht te brengen. Stuur een mail (met de vacature) naar fckanaalstreek@gmail.com en wij zorgen ervoor dat de vacature op onze site wordt geplaatst. Bovendien blijft de vacature een maand lang op onze pagina vacatures staan. Voetbalclubs die een jaarlijkse bijdrage leveren aan FC Kanaalstreek hoeven niet apart te betalen voor het plaatsen van vacatures.

Adverteren

FC Kanaalstreek biedt bedrijven de mogelijkheid om te adverteren op onze website of op onze sociale kanalen zoals Facebook en Instagram. Zowel via de site als onze sociale kanalen hebben wij een groot bereik met tienduizenden unieke bezoekers per maand die de site bezoeken. Wilt u met uw bedrijf adverteren via onze site of sociale kanalen, dan kunt u een mail sturen naar fckanaalstreek@gmail.com.