TransferTalk: leegloop bij degradant SJS

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Zes spelers zwaaien af bij SJS
Na afloop van de laatste competitiewedstrijd heeft SJS afscheid genomen van een zestal spelers. Een aantal stopt definitief, waar een enkeling voor een tijdelijk stoppen of een andere club kiest. Voor de degradant is het echter zuur, omdat er nu met een (voorlopig nog) uitgeklede selectie aan de het nieuwe seizoen in de vierde klasse wordt begonnen.

Voor Johan van Klinken, Emiel van der Vlag en Nick Oosting zit de periode als voetballer erop. Rob Groenewold, die in de achterliggende jaren herhaaldelijk werd getroffen door zware blessures aan de knie, richt zich eerst op het volledig herstellen. De middenvelder neemt daarom voorlopig afscheid van de hoofdmacht van SJS, maar hoopt zijn rentree nog wel weer te maken. Tot slot verlaat ook Arno Sieders de blauwhemden. De aanvoerder maakte negen seizoenen onderdeel uit van het keurkorps van de Knoalsters, maar maakt nu de overstap naar derdeklasser Borger. Van Alex Moorlag is (nog) niet bekend wat zijn volgende stap gaat zijn.

De zes bij SJS vertrekkende spelers...
De zes bij SJS vertrekkende spelers…

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zaalvoetbal: het overzicht

De komende periode staat voor veel voetballers in het teken van zaalvoetbal. Diverse clubs ...

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto 2019/2020 na speelronde 16

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto 2019/2020 na speelronde 16.

FC Kanaalstreek start samenwerking met Noordlease/Heigro Cup

De afgelopen weken heeft de redactie van FC Kanaalstreek overleg gevoerd met het bestuur van ...