Nieuw Buinen en SC Erica scoren niet

Nieuw BuinenNieuw Buinen heeft twee punten laten liggen op bezoek bij SC Erica. Op het koude sportpark de Veenschappen kwamen beide ploegen niet tot scoren, waar de gasten nog wel dichtbij waren middels een schot van Koen Hateboer op de lat. Achtervolger vv Emmen wist wel te winnen van een andere concurrent, Hoogeveen, waardoor zij de oranjehemden tot op één punt zijn genaderd. Ook koploper Achilles 1894 won en zij lijken af te stevenen op de titel.

Op de lat
SC Erica lijkt de weg omhoog ingeslagen. Vorige week werd er gewonnen van LAC Frisia en ook tegen Nieuw Buinen wilde men een goed resultaat neerzetten. Op het uitstekende kunstgrasveld in Erica begon Geert Oosterloo in een iets gewijzigde opstelling. Nick Berends verving Roan Poelstra die niet op kunstgras speelt en Frank Schijff speelde in plaats van de geblesseerde Roy Hooiveld. In de eerste helft viel er weinig te beleven voor beide doelen en was Koen Hateboer nog het dichtst bij de openingstreffer met een bal op de lat.

Één punt
In de tweede helft was het spelbeeld niet veel anders. Beide ploegen knokten voor een goed resultaat, echter bleven de doelpunten uit. In de slotfase had de 19-jarige Ericaan Justin Meeuwisse nog de winnende op de schoenen, maar ook hij miste en daardoor moest men genoegen nemen met een punt.  

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC houdt stand en wint van VIOS

Op basis van het veldspel was het allerminst terecht dat EEC huiswaarts keerde met ...

Alteveer kan KSC geen pijn doen

Waar Alteveer in de uitwedstrijd tegen KSC (Schoonoord) zeker een punt verdiend had, op ...

Gieterveen kansloos onderuit tegen MOVV

Gieterveen kon geen vuist maken tegen MOVV en verloor kansloos met ruime cijfers.