In Memoriam: Johan Postma

Op de leeftijd van 52 jaar is plotseling oud Alteveer en Damacota-trainer Johan Postma overleden.

Op de leeftijd van 52 jaar is oud Damacota en Alteveer-trainer Johan Postma overleden. Beide verenigingen zijn dan ook diep geschokt door het plotselinge overlijden van hun oud-trainer. Het nieuws kwam hard aan bij beide clubs, die met groots respect spreken over Postma. 

Het verdriet en de verslagenheid is dan ook groot bij Alteveer, waar Postma werd gezien als een sociaal bewogen trainer met het hart op de juiste plaats. Johan werd gezien als een zeer positief mens, die graag in zijn drie jaren bij de club kampioen wilde worden. Dat lukte helaas net niet en ook het coronavirus gooide deels nog roet in het eten, waardoor Postma maar een volledig seizoen voor de groep heeft kunnen staan. Desondanks werd Johan zeer gewaardeerd door Alteveer en zal de club hem gaan missen. Alteveer wenst de familie en nabestaanden dan ook ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Ook bij Damacota kwam het nieuws hard aan, want Johan was een echte voetbalvriend van de vereniging. Zo speelde Postma in het 1e en 2e elftal van de club, was hij voorzitter van Pekela 2000 en was hij ook hoofdtrainer van Damacota. Ook bekleedde hij nog de rol van bestuurslid voetbaltechnische zaken. De club spreekt dan ook van een groot verlies en wil de familie en nabestaanden dan ook heel veel sterkte wensen. Damacota speelde zaterdag dan ook niet en gaf mensen de gelegenheid om zaterdag tussen 16:00 en 19:00 uur de mogelijkheid om Johan te herdenken in de kantine.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Loting 1e knock-out ronde districtsbeker Noord

Overzicht van de loting van de 1e knock-out ronde districtsbeker Noord.

Valthermond sluit aan

In rap tempo loopt het aantal verenigingen dat haar (financiële) steun aan FC Kanaalstreek ...

Huldiging Benjamin Huizinga

Benjamin Huizinga, voetballer van SJS G1 wordt aanstaande zaterdag 12 november vanaf 16.45 uur ...