Vriend worden van FC Kanaalstreek

FC Kanaalstreek brengt jou als lezer dagelijks op de hoogte van jouw favoriete club in de Kanaalstreek. Wedstrijdverslagen, interviews, het laatste nieuws en nog meer zaken die met het voetbal in de Kanaalstreek hebben te maken proberen wij op een zo goed mogelijke manier in beeld te brengen. In dit alles te beschrijven en bij te houden zit natuurlijk ontzettend veel tijd. En tijd kost geld. Daarom zou de redactie het ook fijn vinden als hier een kleine waardering vanuit de lezer tegenover stond.

Op veel voetbalplatformen en sites vindt je tegenwoordig artikelen waarvoor betaald moet worden. Dat is FC Kanaalstreek zeker niet van plan, maar een kleine vergoeding in de vorm van een soort lidmaatschap is eigenlijk iets wat wij als redactie heel schappelijk zouden vinden en iets waar wij ook naar willen streven. Bovendien zou het enorm tof zijn als wij als FC Kanaalstreek een zo groot mogelijk netwerk van vrienden krijgen die achter het amateurvoetbal in de Kanaalstreek staan. Zo kunnen we namelijk het voetbal in de Kanaalstreek op de kaart blijven zetten, blijven uitdragen en zelfs uitbreiden. Met meer dan 30.000 unieke bezoekers per maand heeft de site namelijk een belangrijke regiofunctie en kan gezegd worden dat het voetbal enorm leeft in de Kanaalstreek.

Lidmaatschap

FC Kanaalstreek biedt jou als lezer dan ook de mogelijkheid om een lidmaatschap aan te gaan voor een heel jaar. Een lidmaatschap voor een heel jaar kost slechts € 5,-. In ruil daarvoor krijg je een plek op onze website en bovendien steun je daarmee het amateurvoetbal in deze regio. Wil je lid worden zonder dat je naam vermeld wordt, dan kan dat natuurlijk ook. Daarnaast draagt FC Kanaalstreek van die € 5,- een bedrag van € 2,- euro af aan het goede doel. Dat goede doel voor het jaar 2020 is het KWF Kankerbestrijding. We hopen op zoveel mogelijk support voor het amateurvoetbal in de Kanaalstreek, maar dus ook voor het goede doel.

Help ons en draag bij aan FC Kanaalstreek. Want niet alleen wij maken dit platform, dat doen jullie namelijk ook. We doen dit met iedereen die een liefhebber is van het voetbal in de Kanaalstreek.

Het lidmaatschap is geheel vrijblijvend. Wil jij lid worden, het voetbal in de Kanaalstreek steunen en tevens het goede doel, stuur dan een mail naar fckanaalstreek@gmail.com.

Met sportieve groet,

De Redactie

VRIENDEN:  

Fokke de Jonge            Jaap Dekker
Martin Reinders         Wim Scheper
Jos Roossien               Een vriend
Daniël Lubben
Een Vriend
Gerrit de Vrieze
Een Vriend
Willy Kral
Henk Niehoff
Een Vriend