ONZE ADVERTEERDERS (klik op het logo om naar de website van de adverteerders te gaan)


Kuiper Vastgoedbeheer is een dynamische organisatie die zich richt op het beheren van woonvastgoed. Onze twee kerntaken zijn het ontzorgen van de belegger en het creëren van een goede balans tussen verhuurder en huurder, zodat er een duurzame relatie ontstaat. Wij bieden maatwerk voor onze klanten om deze optimaal te faciliteren in het behalen van het maximale rendement uit hun vastgoed. Mocht u geïnteresseerd zijn in het uitbesteden van uw vastgoedbeheer neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Mibuwijnen.nl verkoopt kwalitatieve, (h)eerlijke, betaalbare wijnen en wijngeschenken via een website én een winkel in Buinerveen. Wij importeren zelf wijnen van Weingut Otto Görgen uit Duitsland en Tenuta Vitalonga uit Italië. Naast wijn, champagne, port en prosecco kunt u bij ons ook terecht voor unieke en gepersonaliseerde wijngeschen-ken. Als vereniging een wijnactie houden? Neem vrijblijvend contact op.

Middeljans2Middeljans Sport & Reclame uit Buinerveen is een full service reclamebedrijf. U kunt bij ons terecht voor drukwerk, belettering, (laser)graveren, textiel, bedrukken, borduren, relatiegeschenken en sportartikelen. Daarnaast zijn wij al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van diverse sportprijzen en –artikelen aan zowel bedrijven als verenigingen.

Kinds Verhuur uit Gieten is een dynamisch verhuurbedrijf, gespecialiseerd in tentenverhuur, tribuneverhuur en inrichtingen. Wij bouwen voornamelijk in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Maar ook buiten Noord Nederland slaan we onze tenten op! Kinds Verhuur stelt zichzelf ten doel om een hoge kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijs.

Sportwearshop.nl is your king in sportwear: Bij Sportwearshop vind je alles op het gebied van sportkleding. Van trainingsoutfits tot aan vrijetijdskleding, een groot aanbod op het gebied van sport. Diverse grote merken zijn verkrijgbaar in een breed assortiment, zodat je altijd een geschikte keuze kunt maken. Sportwearshop.nl biedt een ruime keuze op het gebied van sportkleding en zorgt daarnaast voor een snelle levering en uitstekede service. Je sportkleding shop je dan ook op Sportwearshop.nl