ONZE ADVERTEERDERS (klik op het logo om naar de website van de adverteerders te gaan)

 

Mibuwijnen.nl verkoopt kwalitatieve, (h)eerlijke, betaalbare wijnen en wijngeschenken via een website én een winkel in Buinerveen. Wij importeren zelf wijnen van Weingut Otto Görgen uit Duitsland en Tenuta Vitalonga uit Italië. Naast wijn, champagne, port en prosecco kunt u bij ons ook terecht voor unieke en gepersonaliseerde wijngeschen-ken. Als vereniging een wijnactie houden? Neem vrijblijvend contact op.

Middeljans2Middeljans Sport & Reclame uit Buinerveen is een full service reclamebedrijf. U kunt bij ons terecht voor drukwerk, belettering, (laser)graveren, textiel, bedrukken, borduren, relatiegeschenken en sportartikelen. Daarnaast zijn wij al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van diverse sportprijzen en –artikelen aan zowel bedrijven als verenigingen.

Het Voshuys uit Ellertshaar ligt in hartje van Drenthe, te midden van bos en water. Deze nieuw gebouwde boerderij biedt alle luxe die je maar kunt wensen. De groepsaccommodatie is vooral geschikt voor een verblijf van familie en vrienden, maar ook de zorg- en de zakelijke markt kunt u bij het Voshuys terecht! Het Voshuys ligt in het Unesco Geopark de Hondsrug, in het landelijk gelegen Ellertshaar, 5 kilometer ten zuiden van Hunebedhoofdstad Borger. Het Voshuys bestaat uit twee gedeeltes, Bos en Meer, die respectievelijk 12 en 18 personen kunnen ontvangen. Ook kan het hele Voshuys worden gehuurd voor 30 personen. Het Voshuys heeft in totaal 13 slaapkamers met privé sanitair. Bij het Voshuys ben je aan het goede adres als je een onvergetelijk verblijf wilt hebben!

 

Robin Hood Ribhouse in Drouwen. Wie kent het verhaal van Robin Hood niet? Robin de dappere boogschutter, die met zijn vrolijke bende in de bossen van Sherwood woonde. Kom langs in het steakhouse van Drenhte en beleef een avond uit eten in middeleeuwse sferen! Behalve heerlijk uit eten, is het Robin Hood Ribhouse met haar schuttersarrangement ook een leuk uitje voor groepen vanaf 10 personen. Een leuke dag met de gehele familie in het vooruitzicht? Maak gebruik van onze Familiedag Drouwnerzand, leuk voor jong en oud! Met haar eigen (privé) kasteelvertrek Marians biedt het Robin Hood Ribhouse de ideale mogelijkheid voor een (bedrijfs)feest, partij of inspiratievolle vergadering.

 

 

Wachtmeester Woninginrichting in Nieuw-Weerdinge is al meer dan 70 jaar actief als woninginrichter. Het bedrijf is in die tijd uitgegroeid tot een toonaangevende zaak in de regio waar u terecht kunt voor woninginrichting, van klassiek tot moderne meubelen. Wachtmeester Woninginrichting is een kwaliteitsbedrijf dat gespecialiseerd is in de complete woninginrichting. Verder geeft Wachtmeester Woninginrichting u professioneel advies over de laatste trends op gebied van meubelen, gordijnen, slaapcomfort, zachte en harde vloerbedekkingen.

 

 

Wil jij een beter gevoel? Wil jij fitter worden? Zoek jij een Sportschool of wil je starten met Fitness?  Maak dan nu kennis met Actioncenter Gieten in Gieten. Een sportschool die abonnementen op maat aan biedt. Het aantal keren dat je sport kan je op elk gewenst moment aanpassen. Bovendien kan je eerst kijken hoe het sporten bevalt, de eerste week is namelijk een proefweek. Daarnaast biedt Actioncenter Gieten ook nog eens het grootste aanbod van groepslessen in de gemeente Aa en Hunze op één locatie. Wil jij een sportaanbod op maat, neem dan gerust eens een kijkje op de site om te kijken wat Actioncenter Gieten je allemaal te bieden heeft.

 

Op het gebied van wooninspiratie en interieurbeleving is Selekt Wonen Ter Veen al meer dan 35 jaar het adres in Borger en omstreken. Prachtig centraal gelegen in de Hunebedhoofdstad van Drenthe en zeer goed bereikbaar. Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service staan hoog in het vaandel bij deze meubelzaak. Selekt Wonen ter Veen heeft u een brede collectie in diverse stijlen op het gebied van wonen, zitten en slapen aan te bieden. Gegarandeerd dat Selekt Wonen Ter Veen uw woonwens in vervulling laat gaan. Neem dus gerust eens een kijkje op de site van deze prachtige meubelzaak en geniet van al het woongenot dat Selekt Wonen Ter Veen u te bieden heeft.

 

Huize Bareveld kent een geschiedenis die ver terug in de tijd gaat. Het speelde onder meer als tolhuis een belangrijke rol in het vervoer van de turf tussen de provincies Drenthe en Groningen. In de tegenwoordige tijd vervult Huize Bareveld echter een hele andere rol. Bij Huize Bareveld kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Ook is Huize Bareveld uitermate geschikt voor het geven van feesten of partijen, maar kunnen er ook vergaderingen of bijeenkomsten worden gehouden. Een zaal is makkelijk gehuurd bij Huize Bareveld. Ook voor een gezellig avondje kegelen kunt u terecht bij Huize Bareveld, dat een van de weinige locaties is waar nog gekegeld wordt. Door de gunstige ligging maken ook veel vrachtwagenchauffeurs gebruik van Huize Bareveld, dat beschikt over ruim vijftig parkeerplaatsen voor vrachtwagens. Breng gerust eens een bezoek aan dit klassieke oude pand en proef de geschiedenis van Huize Bareveld.

 

 

JTC-Finance, gevestigd in Borger, helpt u graag met ondernemen, van bedrijfsadvies en administraties tot uw jaarrekening en belastingaangifte. De bedrijfsfilosofie van JTC-Finance is dat wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken als wij dichtbij de klant staan. Laagdrempelig, proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van JTC-Finance is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche. Cijfers en resultaten op zichzelf zijn namelijk nietszeggend, het gaat om de context en het referentiekader waarin het geplaatst moet worden. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Daar maken wij het verschil.

 

 

Houtbouw Apperlo & Schreuder is al jaren gespecialiseerd in maatwerk houtbouw producten zoals onder andere (kap)schuren, tuinhuizen en priëlen, (terras)overkappingen, stallen garages en carports. Apperlo & Schreuder Houtbouw is ontstaan door het samengaan van twee houtbouw bedrijven, namelijk Chris Apperlo Houtbouw en Houtbouw Mark Schreuder. Beide mannen zijn al sinds 2005 in de houtbouw sector actief en zijn dus altijd op de hoogte van de laatste technieken, materialen en oplossingen. Door jarenlange ervaring en vakmanschap kunt u dan ook hoogwaardige kwaliteit verwachten, dat alles tegen een betaalbare prijs. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van houtbouw, A&S Houtbouw komt graag langs bij u op locatie om de situatie te bekijken, het maken van een schets en een bijpassende offerte. Daarbij staan de wensen en behoeften van u als klant altijd centraal. Samen met u wil A&S Houtbouw een prachtig project neerzetten. Voor u en ook voor A&S Houtbouw wéér een mooie referentie!