ONZE ADVERTEERDERS (klik op het logo om naar de website van de adverteerders te gaan)

Juridisch Adviesbureau Noord is specialist op het gebied van Sociale Verzekeringen, besluiten van overheden en het arbeidsrecht. Bij een dreigend ontslag, geschillen over voorwaarden in contracten kan dit kleinschalige bureau werknemers en werkgevers bijstaan met de juiste juridische adviezen. Ook bieden wij sportclubs ondersteuning met het schrijven van verweerschriften. Wij houden elke week een (gratis) inloopspreekuur.


Kuiper Vastgoedbeheer is een dynamische organisatie die zich richt op het beheren van woonvastgoed. Onze twee kerntaken zijn het ontzorgen van de belegger en het creëren van een goede balans tussen verhuurder en huurder, zodat er een duurzame relatie ontstaat. Wij bieden maatwerk voor onze klanten om deze optimaal te faciliteren in het behalen van het maximale rendement uit hun vastgoed. Mocht u geïnteresseerd zijn in het uitbesteden van uw vastgoedbeheer neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

De Jonge Bestratingen uit Stadskanaal is het adres voor al uw klussen op het gebied van bestratingen. U kunt De Jonge Bestratingen voor een vrijblijvende offerte bellen op 06 – 53 60 63 39. Voor zowel grote klussen als de kleinere opdracht bent u bij De Jonge Bestratingen aan het goede adres. Geeft u opdracht, dan zult u geen spijt hebben want: “Ons werk is onze reclame!”

Mibuwijnen.nl verkoopt kwalitatieve, (h)eerlijke, betaalbare wijnen en wijngeschenken via een website én een winkel in Buinerveen. Wij importeren zelf wijnen van Weingut Otto Görgen uit Duitsland en Tenuta Vitalonga uit Italië. Naast wijn, champagne, port en prosecco kunt u bij ons ook terecht voor unieke en gepersonaliseerde wijngeschen-ken. Als vereniging een wijnactie houden? Neem vrijblijvend contact op.

Middeljans2Middeljans Sport & Reclame uit Buinerveen is een full service reclamebedrijf. U kunt bij ons terecht voor drukwerk, belettering, (laser)graveren, textiel, bedrukken, borduren, relatiegeschenken en sportartikelen. Daarnaast zijn wij al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van diverse sportprijzen en –artikelen aan zowel bedrijven als verenigingen.

Kinds Verhuur uit Gieten is een dynamisch verhuurbedrijf, gespecialiseerd in tentenverhuur, tribuneverhuur en inrichtingen. Wij bouwen voornamelijk in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Maar ook buiten Noord Nederland slaan we onze tenten op! Kinds Verhuur stelt zichzelf ten doel om een hoge kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijs.

Klok Sport is onderdeel van Sport Inn en inmiddels enkele jaren gevestigd aan de Europalaan in Stadskanaal. Behalve running-specialist is Klok Sport ook het adres voor alle voetbal-gerelateerde kleding en accessoires. Klok Sport: voor de individuele sporter, maar ook voor teamkleding.

Zandstra Schilderwerken uit Stadskanaal is specialist in schilder- en renovatiewerken in heel Nederland. Al meer dan 100 jaar is Zandstra Schilderwerken actief in de schildersbranche en in staat om op een professionele en adequate wijze werk van hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. Zandstra Schilderwerken adverteert bij alle artikelen over v.v. Valthermond en SC Stadskanaal.

AZAZ Autoservice & Schade uit Tweede Exloërmond is gespecialiseerd in het herstellen van schades aan uw auto. Vooral het uitvoeren werkzaamheden aan de carrosserie van uw voertuig beheerst AZ Autoservice & Schade tot in de puntjes: “Ook kunt u bij onze locatie aan de Noorderkijl terecht voor speciale projecten!” AZ Autoservice & Schade adverteert bij alle artikelen over De Treffer ’16.

Nieboer Advies uit Nieuw Buinen. Nieboer Advies richt zich naast het verwerken van de administratie van uw bedrijf tevens op het verstrekken van fiscaal en bedrijfsmatig advies en is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf: “Wij delen onze deskundigheid graag met u!” Nieboer Advies adverteert bij alle artikelen over v.v. Nieuw Buinen.

Sportwearshop.nl is your king in sportwear: Bij Sportwearshop vind je alles op het gebied van sportkleding. Van trainingsoutfits tot aan vrijetijdskleding, een groot aanbod op het gebied van sport. Diverse grote merken zijn verkrijgbaar in een breed assortiment, zodat je altijd een geschikte keuze kunt maken. Sportwearshop.nl biedt een ruime keuze op het gebied van sportkleding en zorgt daarnaast voor een snelle levering en uitstekede service. Je sportkleding shop je dan ook op Sportwearshop.nl

AJN MMSAJN Multimedia Solutions uit Gasselternijveen helpt u graag met het realiseren van uw eigen betaalbare professionele website, een (nieuwe) huisstijl en biedt service en onderhoud op computergebied. AJN Multimedia Solutions adverteert bij alle artikelen over v.v. Gasselternijveen.