FC Kanaalstreek biedt clubs de mogelijkheid om zichzelf te presenteren, onder andere door het melden van clubnieuws en andere voetbalgerelateerde berichten. Een aantal clubs die door de redactie gevolgd worden zijn dankbaar voor de aandacht die gegenereerd wordt via nieuwsberichten, wedstrijdverslagen en interviews op onze website. Deze clubs ondersteunen FC Kanaalstreek, zodat de redactie in 2019/2020 kan investeren in de (door)ontwikkeling van de website. 

Onderstaand de clubs die FC Kanaalstreek actief ondersteunen (klik op het logo om naar de website van de club te gaan)

GieterveenGieterveen
Gieterveen is opgericht op 6 juni 1962 en speelt momenteel in de vierde klasse D van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de groenhemden gespeeld op sportpark ‘De Hoogkaamp’ aan de Boerendijk in Gieterveen.

Borger
Borger is op gericht op 1 juni 1946 en speelt momenteel in de vierde klasse E van het zaterdagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de groenhemden gespeeld op sportpark ‘De Drift’ gelegen aan de gelijknamige weg de Drift in Borger.

EEC
EEC is opgericht op 23 maart 1967 en speelt momenteel in de vijfde klasse E van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauw-witten gespeeld op sportpark ‘De Dillen’, dat is gelegen aan de Schoolstraat in EES.

HOC
HOC is opgericht op 1 juli 1990 en speelt momenteel in de vierde klasse D van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de geel-zwarten gespeeld op het ‘Harm Kuiper’ sportpark, dat gelegen is aan de Hammeersweg in Odoorn.

FC Ter Apel’96
FC Ter Apel’96 is opgericht op 28 februari 1996 en speelt momenteel in de derde klasse C van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de roodzwarten gespeeld op sportpark ‘t Heem’, dat gelegen is aan de Vogelheem in Ter Apel.

SJS
SJS is opgericht op 7 januari 1954 en speelt momenteel in de vierde klasse E van het zaterdagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauwhemden gespeeld op sportpark ‘Julianastraat’, dat gelegen is aan de Julianastraat in Stadskanaal.

ZVV Borger
Zaalvoetbalvereniging Borger is opgericht op 25 augustus 1977 en speelt momenteel in de 1e klasse van het zaalvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de groen-witten gespeeld in Sporthal ‘De Koel’, dat gelegen is aan de Molenstraat in Borger.

stadskanaal_JPGSC Stadskanaal
SC Stadskanaal is opgericht op 5 juni 1920 en speelt momenteel in de tweede klasse L van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauwhemden gespeeld op sportpark ‘Het Pagedal’ aan de Sportparklaan in Stadskanaal.

Titan
De club Titan is opgericht op 1 juli 1933 en speelt momenteel in de vierde klasse E van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de rood-witten gespeeld op sportpark ‘Titan’, dat gelegen is aan de Raiffeisenstraat in Nieuw Weerdinge.

logo_valthermondValthermond
Valthermond is opgericht op 1 augustus 1930 en speelt momenteel in de tweede klasse L van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauw-witten gespeeld op sportpark ‘De Meent’ aan het Noorderdiep in Valthermond.

Bareveld
Bareveld is opgericht op 17 oktober 1946 en speelt momenteel in de vierde klasse D van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de zwart-witten gespeeld op sportpark Bareveld, dat gelegen is aan de Bareveldkade in Bareveld.

Sellingen 
Sellingen is opgericht op 15 augustus 1944 en speelt momenteel in de vierde klasse D van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de geel-zwarten gespeeld op Sportpark Sellingen, dat gelegen is aan de Dennenweg in Sellingen.

Westerwolde 
Westerwolde is opgericht op 5 augustus 1955 en speelt momenteel in de vierde klasse D van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de rood-witten gespeeld op Sportpark ‘de Barlage’, dat gelegen is aan de Spetsebrugweg in Vlagtwedde.

Alteveer 
Alteveer is opgericht op 15 mei 1946 en speelt momenteel in de vijfde klasse E van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de geel-zwarten gespeeld op Sportpark Alteveer, dat gelegen is aan de Beumeesweg in Alteveer.

SETA 
SETA is opgericht in de maand april 1956 en speelt momenteel in de 5e klasse F van het zaterdagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauw-witten gespeeld op sportpark Schoolstraat, dat gelegen is aan de Schoolstraat in Musselkanaal.

GKC  
GKC is opgericht op 7 juli 1959 en speelt momenteel in de 5e klasse C van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de geel-zwarten gespeeld op sportpark Hoogte der Heide, gelegen aan de straat Hoogte der Heide in Gasselte.

Buinen
Buinen is opgericht op 5 oktober 1945 en speelt momenteel in de 5e klasse E van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de geel-zwarten gespeeld op sportpark De Woerd, gelegen aan de straat Molenstraat in Buinen.

SPW
SPW is opgericht op 21 april 1946 en speelt momenteel in de 4e klasse D van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauw-witten gespeeld op sportpark Noord, gelegen aan de Berkenstraat in Stadskanaal.