Onder constructie

FC Kanaalstreek biedt clubs de mogelijkheid om zichzelf te presenteren, onder andere door het melden van clubnieuws en andere voetbalgerelateerde berichten. Een aantal clubs die door de redactie gevolgd worden zijn dankbaar voor de aandacht die gegenereerd wordt via nieuwsberichten, wedstrijdverslagen en interviews op onze website. Deze clubs ondersteunen FC Kanaalstreek, zodat de redactie in 2020/2021 kan investeren in de (door)ontwikkeling van de website. 

Onderstaand de clubs die FC Kanaalstreek actief ondersteunen (klik op het logo om naar de website van de club te gaan)

 

Alteveer is opgericht op 15 mei 1946 en speelt momenteel in de vijfde klasse D van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de geel-zwarten gespeeld op sportpark Alteveer in de gelijknamige plaats Alteveer. (Facebook) (Twitter)

 

 

 

ASVB is opgericht op 1 oktober 1945 en speelt momenteel in de tweede klasse L van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de ‘Witte Muizen, zoals de bijnaam van de club luidt, gespeeld op sportpark Blijham in de gelijknamige plaats Blijham.  (Facebook) (Twitter)

 

 

 

 

Borger is opgericht op 1 juni 1946 en speelt momenteel in de zaterdag 4e klasse D van het zaterdagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de groenhemden gespeeld op Sportpark de Drift in Borger. (Facebook) (Twitter)

 

 

Damacota is opgericht op 16 juni 1948 en speelt momenteel in de zaterdag 5e klasse E van het zaterdagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauw-witten gespeeld op het Burgemeester Broekhoven Sportpark in Nieuwe Pekela. (Facebook) (Twitter)

 

 

 

 

 

Roswinkel is opgericht op 1 september 1968 en speelt momenteel in de vijfde klasse E van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de groen-witten gespeeld op sportpark Roswinkel in de gelijknamige plaats Roswinkel. (Facebook)

 

 

 

 

SJS is opgericht op 7 januari 1954 en speelt momenteel in de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de blauw-witten gespeeld op het sportpark Julianastraat in Stadskanaal. (Facebook) (Twitter)

 

 

 

 

Valther Boys is opgericht op 24 maart 1948 en speelt momenteel in de vijfde klasse E van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de groen-witten gespeeld op sportpark Duurshof in Valthe. (Facebook)

 

 

 

 

Valthermond is opgericht op 1 augustus 1930 en speelt momenteel in de tweede klasse L van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden door de Mondkers gespeeld op sportpark De Meent in Valthermond. (Facebook) (Twitter)

 

 

 

 

 

Veelerveen is opgericht op 1 februari 1932 en speelt momenteel in de zondag 5e klasse … van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark Veelerveen in de gelijknamige plaats Veelerveen. (Facebook) (Twitter)

 

 

 

 

 

Wedde is opgericht op 24 augustus 1949 en speelt momenteel in de vierde klasse C van het zondagvoetbal. De thuiswedstrijden worden gespeeld op het sportpark Jonne Hindriks. (Facebook) (Twitter)