scoreSJS heeft vanmiddag haar plicht vervuld en gewonnen tegen Westerlee, dat op de voorlaatste plaats staat in 3C.  Op bezoek in Westerlee won de ploeg van Harris Huizingh met minimaal verschil: 1-2.

In 4D een goede dag voor de Kanaalstreek ploegen, zij wisten namelijk allemaal te winnen. Mussel zorgde voor een daverende verrassing, door maar liefst met 0-4 te winnen bij koploper Veenhuizen. Wim Wubs maakte twee doelpunten in deze wedstrijd en de andere goals kwamen op naam van Tijmen Stuut en Gydo Buurman. Hiermee bewijzen zij de andere Kanaalstreek ploegen een hele goede dienst, want zij doen hierdoor weer volop mee om de titel.

Onstwedder Boys won alweer voor de vierde keer op rij: dit keer moest SVBO er met 4-1 aan geloven. De doelpunten kwamen bij de thuisploeg op naam van Germen Veldhuis, Chris Strockmeijer, Rutgert Tipker en Gerben Meems. De oranjehemden staan nu op plaats twee, met maar één punt minder dan Veenhuizen.

Ook Borger profiteerde van de misstap van de koploper door in eigen huis met 2-0 te winnen van Helpman. Hierdoor is men de Groningers gepasseerd op de ranglijst en staat het derde met 41 punten. De spanning neemt dus met de week toe in deze competitie, met hopelijk een Kanaalstreek kampioen aan het einde van de rit!

In de vijfde klasse helaas geen punten voor SETA en Ter Apel ’96 za. Sp. Zweeloo zegevierde in het Ceresdorp met 2-3, ondanks twee treffers van Gert Jan Niemeijer. In Hoogeveen moest Ter Apel een behoorlijke nederlaag incasseren tegen de plaatselijke kampioenskandidaat: 5-1.

Uitslagen zaterdag 5 april:

3C Westerlee SJS 1 2
4D Borger Helpman 2 0
  Onstwedder Boys SVBO 4 1
  Veenhuizen Mussel 0 4
5D SETA Sp. Zweeloo 2 3
  Hoogeveen Ter Apel ‘96 5 1
  NWVV   V R IJ
5F Oosterparkers Westerwolde 4 1

Bron: KNVB

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website