Voorbeschouwing 12 & 13 april

matchday2Na een aantal midweekse wedstrijden wordt er komend weekend weer een volledig programma afgewerkt in de Kanaalstreek. We zitten inmiddels een aantal wedstrijden voor het eind van de competitie en dat betekent dat de komende weken voor sommige clubs cruciaal zijn.

Voor SJS zal dit echter meevallen, de blauwhemden staan tien punten boven de streep en zijn veilig. De ploeg van Harris Huizingh kan nog wel een rol spelen in de titelrace want nummer twee Appingedam komt op bezoek aan de Julianastraat. De roemruchte club staat drie punten achter op koploper Gorecht en zal dus voor niets minder dan de winst gaan. 

In 4D komen titelkandidaten Borger en Onstwedder Boys in actie tegen de staartploegen De Sweach en SVBS ’77. Alle hiervoor genoemde ploegen hebben de punten hard nodig voor het kampioenschap en tegen degradatie, dus dit kunnen interessante ontmoetingen worden. Op zaterdag staat er ook nog een Kanaalstreek derby op het programma, namelijk tussen Ter Apel ’96 en NWVV. Hoog tijd voor de Ter Apelers om weer eens de volle winst te pakken!

TEVV en Titan treffen in Hoogezand en Groningers Boys twee top zes ploegen en zullen geen gemakkelijke middag krijgen. Met de confrontatie tussen de concurrenten Annen en Muntendam in het achterhoofd zou een overwinning zeer welkom zijn, maar voor een punt zal men vooraf waarschijnlijk ook tekenen. Voor Ter Apel ’96 zo. en Stadskanaal geldt ongeveer hetzelfde scenario, hoewel zij tegen middenmoters Raptim en Veendam 1894 wel meer kans hebben op succes. 

In de vijfde klasse E maar liefst twee Kanaalstreek derby’s: EEC – Buinen en Gieterveen- HOC. De ploeg uit Ees zal moeten winnen om het spoor van TLC te blijven. Bij winst hebben zij dan op 20 april de kans om de koppositie van de ploeg uit Leek over te nemen.

Wedstrijden zaterdag 12 april:

3C SJS Appingedam
4D Mussel Sleen
  De Sweach Borger
  SVBS ‘77 Onstwedder Boys
5D Ter Apel ‘96 NWVV
  Nieuw Balinge SETA
5F Westerwolde Wildervank

Wedstrijden zondag 13 april:

1F Nieuw Buinen Steenwijk
2L Titan Groninger Boys
  TEVV Hoogezand
3D Musselkanaal Sleen
  Zwartemeerse Boys Valthermond
  Veendam 1894 Ter Apel ‘96
  Raptim Stadskanaal
4D Protos Alteveer
  Schoonebeek Gasselternijveen
5E EEC Buinen
  Buinerveen TLC
  Gieterveen HOC
  Amboina GKC
5F Sellingen BNC
  SPW Drieborg
  Oldambster Boys Westerwolde
  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen zaterdag 13 augustus

Uitslagen zaterdag 13 augustus SETA – NWVV 1-3 VVS – SV Mussel 4-1 BSVV ...

Transfertalk: Doelman Royce Geerlings keert per direct terug onder de lat bij SC Stadskanaal

Doelman Royce Geerlings keert met onmiddellijke ingang terug bij zijn oude liefde SC Stadskanaal.

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 18

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 18.