Voorbeschouwing 16 en 17 april

matchday

Doordat Koning Winter amper voet aan de grond heeft kunnen krijgen dit seizoen, is het aantal midweekse inhaalwedstrijden beperkt. Vorige week werden er drie wedstrijden afgewerkt en ook deze week staan er drie partijen op de planning.  In Ter Apel worden deze week twee wedstrijden gespeeld, en dat zijn zeker niet de minsten: woensdag wordt de Kanaalstreek-derby tussen Ter Apel ’96 (zaterdag) en SETA afgewerkt. Dit is alweer de laatste derby in de vijfde klasse D. NWVV deed het in de onderlinge wedstrijden het beste, met drie overwinningen en één remise. SETA kan tegen Ter Apel ’96 de eerste punten in een Kanaalstreek-derby behalen. Thuisploeg Ter Apel zal vooral willen winnen om Twedo en Tiendeveen in de stand nog te achterhalen.

Op donderdag speel het zondagteam van Ter Apel de inhaalwedstrijd tegen Twedo. Winst zou betekenen dat de vooruitzichten op handhaving sterk verbeteren.  Wanneer Twedo donderdag niet wint is SVV ’04 overigens kampioen. SPW heeft de laatste vier wedstrijden maar drie punten gehaald en zag een mogelijk kampioenschap hierdoor wegglippen. Een plaats in de nacompetitie is echter nog wel mogelijk, maar dan moet er wel gewonnen worden van hekkensluiter Oldambster Boys.

Het volledige inhaalprogramma van week 16:

Wedstrijden woensdag 16 april:

5D, za Ter Apel ‘96 SETA 20:00

Wedstrijden donderdag 17 april:

3D, zo Ter Apel ‘96 Twedo 20:00
5F, zo Oldambster Boys SPW 19:30
  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zaalvoetballers vanaf seizoen 2021/2022 verplicht om scheenbeschermers te dragen

Zaalvoetballers zijn vanaf komend seizoen verplicht om scheenbeschermers te dragen.

Otto Halmingh zet krabbel bij SJS

Dat Otto Halmingh de nieuwe hoofdtrainer wordt van SJS was al een tijdje bekend. ...

KNVB schoolvoetbal 2021

De KNVB ziet voldoende perspectief om lokale schoolvoetbaltoernooien te organiseren.