BorgerDe poging van Borger om de 1-5 nederlaag uit de eerste ontmoeting van Zuidhorn weg te poetsen is jammerlijk mislukt. In plaats van inlopen, werd de achterstand alleen maar groter. Na twee wedstrijden stond er een totaalstand van 12-1 in het voordeel van de Groningers op het scorebord. Pijnlijk, omdat de vooruitzichten op promotie op basis van de reguliere competitie aanzienlijk te noemen waren. Onder leiding van de nieuwe trainer Arne Joling zullen de Borgerders vanaf september een nieuwe poging doen om de derde klasse te bereiken.

later meer…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen zondag 4 mei

Sportclub Stadskanaal bewees zichzelf een goede dienst door in de Kanaalstreek-derby tegen Valthermond een ...

Uitslagen zaterdag 9 november

Uitslagen van de zaterdag gespeelde competitiewedstrijden.