Raymond Duitscher Jeugdtoernooi

raymond duitscher jeugdtoernooiHoeveel (amateur)voetballers kunnen bij leven en welzijn zeggen dat een regionaal opgezet jeugdvoetbaltoernooi naar hen is vernoemd? Niet veel, maar de Kanaalstreek heeft er één in haar midden.

Morgen, zaterdag 21 juni 2014 wordt de eerste editie van het Raymond Duitscher Jeugdtoernooi gespeeld op de voetbalvelden in Nieuw Weerdinge. De afgelopen maanden zijn de verenigingen uit de omliggende dorpen en de rest van de Kanaalstreek benaderd om samen met de C1, B1 en A1 van Nwvv/Titan het seizoen in toernooivorm af te sluiten. De volgende verenigingen hebben deelname toegezegd: Valthermond, Musselkanaal, FC Ter Apel ’96, CEC, Stadskanaal, SJS, Sellingen en Nieuw Buinen.

Dankzij de vele sponsoren is het de organisatie gelukt om een gevarieerd programma voor te schotelen. Om 09:00 uur klinkt het eerste fluitsignaal bij de C- junioren en pas rond 18:30 uur is het toernooi voor A- junioren ten einde. Naast de toernooiwedstrijden is er ook een individueel programma om de ‘Job Bakker Bokaal’. Dit is een penaltybokaal voor de spelers die het op moeten nemen tegen eerste elftal keepers uit de regio. Het hoogtepunt is de aanwezigheid van de keeper van FC Groningen A1. Hij zal ’s middags aanwezig zijn om de penalty’s van de A-junioren te stoppen.

Verder is er voor ieder van de in totaal achttien teams de mogelijkheid om “Bubbel Voetbal” te spelen. Voor speler en publiek zeer vermakelijk en in korte tijd een erg populaire nieuwe vorm van voetballen geworden. Daarnaast is er een uitgebreid randprogramma samengesteld ter aankleding van het toernooi op het sportpark in Nieuw Weerdinge.

Benieuwd naar het toernooi? Kijk dan op www.facebook.com/RaymondDuitscherToernooi

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 8 & 10 april

De zomertijd is ingegaan en de competities lopen richting het einde. Een zekerheid die ...

Harris Huizingh stopt als trainer

Harris Huizingh heeft het bestuur van Valthermond laten weten dat hij zijn trainerscarrière aan ...

Jaap Sikkema nieuwe hoofdtrainer Gieterveen

Gieterveen heeft voor het seizoen 2019/2020 een nieuwe hoofdtrainer gevonden.