Jeugdteam Kanaalstreek lijkt klaar voor Spain Trophy

Logo JTDonderdagavond speelde het Jeugdteam Kanaalstreek haar laatste wedstrijd op vaderlandse bodem. In Musselkanaal werd de strijd aangegaan met een selectie van oud-spelers van het Jeugdteam. Tot verrassing van de technische staf van het huidige team werd een ruime overwinning geboekt: 7-1.

In het eerste kwartier was het oude jeugdteam duidelijk de betere ploeg en leek het een lastige avond te worden. Toen het Jeugdteam Kanaalstreek na twintig minuten een strafschop kreeg, die werd benut door Demy te Velde, kantelde de wedstrijd. Jeugdteam Kanaalstreek liet het initiatief wel aan de tegenstander, maar na balverovering schakelde het razendsnel om wat een aantal gevaarlijke kansen opleverde. Na een een drietal grote kansen was het Jarno Hoiting die 2-0 op het bord schoot alvorens Harm Jan Moesker op slag van rust de 2-1 binnenschoot.

In de tweede helft was het kat en muis en regende het kansen voor het jeugdteam. Er werd met enorm veel passie gespeeld en het team maakte een fitte indruk. Uit de vele kansen wist het Jeugdteam maar liefst vijf keer de bal achter doelman Scholte-Aalbes te schieten. Dankzij deze verrassende, maar zeer verdiende, overwinning kan gesproken worden van een uitstekende ‘uitzwaaiwedstrijd’ en lijken de jongens klaar voor het toernooi in Spanje.

21′ 1-0 Demy te Velde
31′ 2-0 Jarno Hoiting
41′ 2-1 Harm Jan Moesker

52′ 3-1 Leroy Schnieders
55′ 4-1 Wessel Koomans
64′ 5-1 Demy te Velde
69′ 6-1 Maikel Platje
76′ 7-1 Jarno Hoiting

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onzekerheden rondom KNVB Regiocup

Het is nog hoogst onzeker of de KNVB Regiocup door kan gaan na bekendmaking ...

Nieuw Buinen zoekt hoofdtrainer 1e elftal seizoen 2022-2023

Nieuw Buinen zoekt voor het seizoen 2022-2023 een nieuwe hoofdtrainer.