Trainersvacature bij Ter Apel ’96

Ter Apel '96FC Ter Apel ’96 is op zoek naar een geschikte trainer voor de tweede selectie en een leider voor FC Ter Apel zondag 2. De tweede selectie bestaat een groep jonge en ambitieuze spelers van het tweede én het derde team. FC Ter Apel zondag 2 komt uit in de reserve 2e klasse KNVB.

Wij verwachten van deze gekwalificeerde trainer dat hij/zij (liefst volledig) beschikbaar is voor het verzorgen van trainingen op dinsdag- en vrijdagavond en op zondag aanwezig kan zijn als leider tijdens de wedstrijden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer met goede communicatieve vaardigheden die met ingang van het seizoen 2014-2015 aan de slag wil bij FC Ter Apel ’96. Belangstelling? Laat het ons even weten via tcterapel96@live.nl.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wanneer ben je ‘vastgespeeld’?

Het is vaak een belangrijke vraag voor voetbalclubs, wanneer is een speler vastgespeeld?

Vacature: Damacota zoekt grensrechter!

Damacota is op zoek naar een grensrechter voor het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021.