Trainersvacature bij Ter Apel ’96

Ter Apel '96FC Ter Apel ’96 is op zoek naar een geschikte trainer voor de tweede selectie en een leider voor FC Ter Apel zondag 2. De tweede selectie bestaat een groep jonge en ambitieuze spelers van het tweede én het derde team. FC Ter Apel zondag 2 komt uit in de reserve 2e klasse KNVB.

Wij verwachten van deze gekwalificeerde trainer dat hij/zij (liefst volledig) beschikbaar is voor het verzorgen van trainingen op dinsdag- en vrijdagavond en op zondag aanwezig kan zijn als leider tijdens de wedstrijden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer met goede communicatieve vaardigheden die met ingang van het seizoen 2014-2015 aan de slag wil bij FC Ter Apel ’96. Belangstelling? Laat het ons even weten via tcterapel96@live.nl.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Erwin Vieregge wint januaripool Westerwolde

Westerwolde organiseerde een januaripool, Erwin Vieregge bleek de beste voorspeller.

Koop je kaartje! Derby’s!

Koop je kaartje voor een derby en steun daarmee direct je club.

Tussenstand EK Pool na kwalificatie groep C: Nederland, Oostenrijk, Oekraïne

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na kwalificatie groep C: Nederland, Oostenrijk, Oekraïne.