Trainersvacature bij Ter Apel ’96

Ter Apel '96FC Ter Apel ’96 is op zoek naar een geschikte trainer voor de tweede selectie en een leider voor FC Ter Apel zondag 2. De tweede selectie bestaat een groep jonge en ambitieuze spelers van het tweede én het derde team. FC Ter Apel zondag 2 komt uit in de reserve 2e klasse KNVB.

Wij verwachten van deze gekwalificeerde trainer dat hij/zij (liefst volledig) beschikbaar is voor het verzorgen van trainingen op dinsdag- en vrijdagavond en op zondag aanwezig kan zijn als leider tijdens de wedstrijden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer met goede communicatieve vaardigheden die met ingang van het seizoen 2014-2015 aan de slag wil bij FC Ter Apel ’96. Belangstelling? Laat het ons even weten via tcterapel96@live.nl.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk: Arnold Schuitema verruilt Eext voor Bareveld

Arnold Schuitema is de eerste nieuwe aanwinst voor Bareveld voor het komende voetbalseizoen.

Loting 2e ronde KNVB Beker

Loting van de 2e ronde van de KNVB Beker voor de clubs uit de ...

Trainerscarrousel: SETA geeft Kral een kans

Na een rijke loopbaan als voetballer richt Willy Kral (49) zich op het trainersvak. ...