FC Kanaalstreek is in beweging!

FCKIn de tweede helft van het afgelopen seizoen werd FC Kanaalstreek gelanceerd. Gezien de stijgende bezoekersaantallen, en ook de toenemende activiteit op onze Facebook-pagina, is er markt voor hetgeen wij aanbieden: een podium voor amateurvoetbal in de Kanaalstreek.

De redactie zal de komende weken gebruiken om te gaan brainstormen. We gaan ervan uit dat dit ideeën oplevert wat het voetbal in de Kanaalstreek ten goede komt! Ook zullen we ons in de aanloop naar het nieuwe seizoen inspannen om ons team verder uit te breiden.

Eén punt zullen we in ieder geval anders gaan doen: het komende seizoen zal FC Kanaalstreek ook het podium worden voor algemeen clubnieuws én nieuwtjes over de lagere seniorenteams van de 24 clubs die we volgen!

Dus, heb je een nieuwsbericht of wedstrijdverslag voor de redactie?
Schroom niet, en mail het naar: fckanaalstreek@gmail.com..

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.

Batse Toernooi in het teken van ‘Opkikker’

De organisatie van het Batse jeugdoernooi van v.v. Musselkanaal heeft dit jaar Stichting Opkikker ...

In Memoriam: Simon Zoetebier

Simon Zoetebier, oud-profvoetballer en voormalig voetbaltrainer, is overleden. De in Kampen geboren Zoetebier werd ...