Onstwedder Boys neemt Henk Plasman bokaal over van TEVV

o-boys-kampioen
Onstwedder Boys viert feest na het behaalde kampioenschap

De Henk Plasman bokaal voor de meest succesvolle club in de Kanaalstreek gaat dit jaar naar Onstwedder Boys. De ploeg van trainer Fokke de Jonge werd afgelopen seizoen kampioen in de vierde klasse D op zaterdag en neemt de prijs over van TEVV, dat in 2013 promoveerde naar de tweede klasse.

De bokaal werd in 2008 voor het eerst uitgereikt aan Alteveer, als eerbetoon aan de destijds ernstig zieke Henk Plasman. De oud speler en trainer maakte in de jaren negentig furore in de Kanaalstreek, met name door zijn successen bij SV Mussel. Onstwedder Boys is de zevende winnaar, na Alteveer (2x), Musselkanaal (2x), Nieuw Buinen en TEVV, en krijgt de prijs voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd tegen SC Scheemda uitgereikt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

PJC start met een zaterdagelftal

Voetbalvereniging PJC gaat komend seizoen ook met een zaterdagelftal starten, voetballers kunnen zich er ...

Vacature: Bareveld zoekt grensrechter

Bareveld is op zoek naar een grensrechter voor komend seizoen.

Sneak preview: interview Anne Sybesma

Tot slot geeft Sybesma zijn visie op het huidige Nieuw Buinen: “Het is een bruisende club die ...