Onstwedder Boys neemt Henk Plasman bokaal over van TEVV

o-boys-kampioen
Onstwedder Boys viert feest na het behaalde kampioenschap

De Henk Plasman bokaal voor de meest succesvolle club in de Kanaalstreek gaat dit jaar naar Onstwedder Boys. De ploeg van trainer Fokke de Jonge werd afgelopen seizoen kampioen in de vierde klasse D op zaterdag en neemt de prijs over van TEVV, dat in 2013 promoveerde naar de tweede klasse.

De bokaal werd in 2008 voor het eerst uitgereikt aan Alteveer, als eerbetoon aan de destijds ernstig zieke Henk Plasman. De oud speler en trainer maakte in de jaren negentig furore in de Kanaalstreek, met name door zijn successen bij SV Mussel. Onstwedder Boys is de zevende winnaar, na Alteveer (2x), Musselkanaal (2x), Nieuw Buinen en TEVV, en krijgt de prijs voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd tegen SC Scheemda uitgereikt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Spelregelexperiment levert winnaars op

Sportpark Corpus de Hoorn was deze week het toneel van een heus spelregelexperiment: op ...

Knoalster verlaat FC Groningen

FC Groningen gaat niet verder met Glenn Bijl. De clubleiding heeft de controlerende middenvelder te ...

Keepersdag bij v.v. Gieten

Jonge voetballers die keeper willen worden, of jonge keepers die nog beter willen worden ...