Onstwedder Boys neemt Henk Plasman bokaal over van TEVV

o-boys-kampioen
Onstwedder Boys viert feest na het behaalde kampioenschap

De Henk Plasman bokaal voor de meest succesvolle club in de Kanaalstreek gaat dit jaar naar Onstwedder Boys. De ploeg van trainer Fokke de Jonge werd afgelopen seizoen kampioen in de vierde klasse D op zaterdag en neemt de prijs over van TEVV, dat in 2013 promoveerde naar de tweede klasse.

De bokaal werd in 2008 voor het eerst uitgereikt aan Alteveer, als eerbetoon aan de destijds ernstig zieke Henk Plasman. De oud speler en trainer maakte in de jaren negentig furore in de Kanaalstreek, met name door zijn successen bij SV Mussel. Onstwedder Boys is de zevende winnaar, na Alteveer (2x), Musselkanaal (2x), Nieuw Buinen en TEVV, en krijgt de prijs voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd tegen SC Scheemda uitgereikt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

53 elftallen maken horizontale overstap

Een overzicht van de clubs die horizontaal gaan overstappen en de gevolgen van het ...

TransferTalk: Nieuw Buinen ziet vormgever vertrekken

Nadat sterkhouders Robert Smit en Arnoud Bentum eerder al aangaven Nieuw Buinen te gaan ...