Voorbeschouwing 1 en 2 november

matchday2De wedstrijd tussen TEVV en Germanicus, waarover Ronny Zwikker al sprak in zijn interview eerder vandaag, is zonder twijfel de meest interessante wedstrijd van het komend weekend. Het is niet alleen de wedstrijd tussen de nummers één en twee, het gaat namelijk ook om het winnen van de eerste periode. Bij winst is TEVV verzekerd van het toetje na de reguliere competitie, maar dit zal niet eenvoudig worden…

Voor Onstwedder Boys wordt het weer eens tijd voor een onvervalste driepunter, zeker na de ruime nederlaag van vorige week (7-2 red.). SCN uit Nieuwlande lijkt hiervoor een geschikte tegenstander, zij staan namelijk twee plaatsen lager geklasseerd. In 5F speelt NWVV thuis de derby tegen FC Ter Apel ’96. Wellicht kunnen de Ter Apelers eindelijk de eerste drie punten pakken tegen de middenmoter uit Nieuw-Weerdinge.

Op zondag speelt nummer drie Nieuw Buinen in Zwolle tegen nummer twee Dieze West. Bij winst gaat Buunermond de tegenstander voorbij en houdt men koploper SVBO in het vizier. In 3D krijgt Musselkanaal Zuidwolde op bezoek. Beide ploegen staan in punten gelijk , dus doen Wilbert Arends en zijn manschappen er goed aan te winnen, zodat zij mee blijven doen in de top vijf. GKC gaat op bezoek bij Kanaalstreekgenoot EEC. De geelhemden uit Gasselte doen het boven verwachting en staan derde in de stand. EEC heeft vijf punten minder en staat op plaats acht.

Programma zaterdag 1 november

SC Scheemda SJS
Onstwedder Boys SCN
Smilde ‘94 Borger
Mussel Hoogeveen
NWVV Ter Apel ‘96
SETA Wildervank

Programma zondag 2 november

Dieze West Nieuw Buinen
TEVV Germanicus
Musselkanaal Zuidwolde
Titan Sweel
Raptim Valthermond
Ter Apel ‘96 Witteveense Boys ‘87
Stadskanaal DSC ‘65
Alteveer Pekelder Boys
THOS SPW
Gieterveen DWZ
Wedde Sellingen
Westerwolde PJC
EEC GKC
HOC Buinerveen
Gasselternijveen Pesse
Buinen DOS ‘63

 Bron: VoetbalNoord

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oefencampagne

Ter voorbereiding op de start van de competitie worden er veel oefenwedstrijden gespeeld door ...