Loek Swarts: oude liefde roest niet

Loek Swarts...
Loek Swarts…

Westerwolde heeft in de persoon van Loek Swarts een trainer voor het nieuwe seizoen vastgelegd. Dit houdt automatisch in dat aan de samenwerking tussen de Vlagtwedders en Jan de Roo na twee seizoenen een einde komt. Wat De Roo na de komende zomer gaat doen, is niet bekend: hij leidde de roodhemden vorig seizoen naar de zesde plaats en doet nu nog volop mee in de strijd om het kampioenschap en promotie. Swarts maakt de overstap van HSC, waar hij twee seizoen actief was. Overigens was de ervaren oefenmeester in de periode van 1989 tot en met 1993 ook al actief op sportpark “De Barlage”. In de Kanaalstreek werkte Swarts ook al eerder: vanaf 2010 was hij drie seizoenen trainer van Ter Apel ’96. 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kaarten en uitsluitingen voor het seizoen 2021/2022

De regels omtrent de kaarten en de uitsluitingen voor het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022.

Koop je kaartje voor: SETA – WVV zaterdag

Maandag 15 februari nemen SETA en WVV zaterdag het tegen elkaar op in de ...