Loek Swarts: oude liefde roest niet

Loek Swarts...
Loek Swarts…

Westerwolde heeft in de persoon van Loek Swarts een trainer voor het nieuwe seizoen vastgelegd. Dit houdt automatisch in dat aan de samenwerking tussen de Vlagtwedders en Jan de Roo na twee seizoenen een einde komt. Wat De Roo na de komende zomer gaat doen, is niet bekend: hij leidde de roodhemden vorig seizoen naar de zesde plaats en doet nu nog volop mee in de strijd om het kampioenschap en promotie. Swarts maakt de overstap van HSC, waar hij twee seizoen actief was. Overigens was de ervaren oefenmeester in de periode van 1989 tot en met 1993 ook al actief op sportpark “De Barlage”. In de Kanaalstreek werkte Swarts ook al eerder: vanaf 2010 was hij drie seizoenen trainer van Ter Apel ’96. 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 18

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 18.

De Treffer ’16 en Ludie Hulshof verlengen samenwerking

De Treffer '16 en Ludie Hulshof gaan ook in het seizoen 2020-2021 met elkaar ...

De gezonde kantine van v.v. Gasselternijveen

Op zaterdagochtend 6 september was het eindelijk zo ver voor v.v. Gasselternijveen. Het project ...