Gieten legt trainersduo langer vast

GietenHet bestuur van v.v. Gieten is er in geslaagd om haar succesvolle trainersduo een langer aan de club te binden. Jouke-Jan Meertens (43) is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van de vierdeklasser. Samen met de meer ervaren Alex Visser is Meertens verantwoordelijk voor de fraaie derde plaats die de ‘Gieter heertjes’ op dit moment bezetten. Vorig seizoen waren de rollen overigens omgedraaid: toen was Alex Visser de technisch verantwoordelijke, ondersteund door Meertens.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Topscorer naar de buurman

NWVV, op dit moment uitkomend in de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal, ziet ...

Ter Apel vindt Waterloo in Dedemsvaart

Na een mooi verlopen Protos Weering toernooi is FC Ter Apel ’96 uitgeschakeld in ...