Clubhelden van de amateursport

ADNet als FC Kanaalstreek draagt ook het Algemeen Dagblad sport in de regio een warm hart toe. De landelijk bekende krant heeft om deze reden een verkiezing in het leven geroepen: “Clubhelden van de amateursport”. De verkiezing vindt plaats van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015 in iedere Nederlandse gemeente. Na 26 april worden naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden ook de provinciale winnaars bekend gemaakt. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen de provinciale winnaars een Award en maakt een vakjury bekend welke clubheld de landelijke winnaar is. 

Clubhelden van de Kanaalstreek
Ook in de gemeenten die onderdeel uitmaken van de Kanaalstreek wordt de verkiezing gehouden. Een rondje ‘langs de velden’ leert ons dat er maar liefst negen voetbalgerelateerde genomineerden zijn. Een overzicht per gemeente staat hieronder: in de gemeente Vlagtwedde zijn er geen vrijwilligers van voetbalclubs genomineerd. Klik op het plaatje om naar de stempagina te gaan: stem en beloon onderstaande clubhelden, want zonder de energie, passie en liefde van vrijwilligers kunnen sportverenigingen niet bestaan.

Gemeente Aa & Hunze:
Bert Martens – v.v. Gieten

Gemeente Borger-Odoorn:
Gines Eding – v.v. Valthermond

Gemeente Emmen:
Arjan van Oosten – v.v. NWVV

Gemeente Stadskanaal:
Jan Oortwijn – v.v. Alteveer
Harrie Wijnholds – SV Mussel
Willem Cossen – v.v. Musselkanaal
Bert Hartsuiker – v.v. Onstwedder Boys
Esther Kruit – v.v. SJS
Robert Oosting – SC Stadskanaal

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel: Rick Slor verlengt bij SC Stadskanaal

Rick Slor verlengt zijn contract bij SC Stadskanaal en zal dus ook in het ...

SJS kijkt trots terug op Freddie Pranger Memorial

De omstandigheden tijdens de zesde van de Freddie Pranger Memorial waren ideaal. Het organiserende ...