SJS Kaboutertoernooi

SJSDe allerkleinste, maar zeker niet minder fanatieke, voetballertjes bij SJS heten De Kabouters. Klein in naam, maar reeds groot in daden. Jongens en meisjes vanaf een jaar of vier. Toppers in de dop of vooral voor het plezier. Alles mag en kan bij het vermakelijke schouwspel dat kaboutervoetbal heet. Al meer dan een jaar heeft SJS het kaboutervoetbal op het programma staan en met succes. Met enige regelmaat wordt er getraind en eens in de zoveel tijd staat er een heuse wedstrijd op het programma.

Hoe jong nog de spelertjes ook zijn, de aanpak is serieus. Al vroeg worden de basisbeginselen van het voetbal bijgebracht met een diploma en wel. Want, zo denkt ook SJS, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Op zaterdag 30 mei aanstaande is het helemaal feest. Dan organiseert SJS voor de eerste keer een toernooi voor deze groep. Er hebben zich acht teams uit zich zeven verschillende verenigingen ingeschreven, die in twee poules om de prijzen zullen gaan strijden. De deelnemers zijn Meeden 1 en 2, Nieuw Buinen, TEVV, SV Mussel, BBC, Pekelder Boys en SJS. Het toernooi wordt ’s morgens gehouden en begint om 9.00 uur.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website