Harjo van der Valle gaat EEC trainen

EECMet gepaste trots heeft het bestuur van EEC bekend gemaakt dat de club een nieuwe trainer heeft aangesteld voor het seizoen 2016-2017. Voor het eerst in de historie krijgt EEC een trainer met zijn roots in Eesergroen: Harjo van der Valle neemt de verantwoordelijkheid voor het eerste elftal over met ingang van volgend seizoen.

Speler én trainer
Van der Valle heeft na een lange carrière als sterkhouder van het eerste elftal van buurman Borger gekozen om zich te richten op een carrière als trainer. Het lopende seizoen heeft hij de A1 van Borger onder zijn hoede en richt hij zich op het behalen van TC3. Het spelletje zelf oefent echter nog steeds zijn aantrekkingskracht uit, vandaar dat Harjo het volgende seizoen ook als speler te bewonderen zal zijn op sportpark ‘De Dillen’. De combinatie speler/trainer is voor vijfdekalsser EEC één van de redenen geweest om te kiezen voor deze trainer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Geslaagd Turks trainingskamp voor Stadskanaal

Zondagavond keerde de eerste selectie van SC Stadskanaal weer terug op de thuisbasis na een geslaagd ...

Transfercarrousel

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.