Mixtoernooi Gasselternijveen vroeg ten einde

GasselternijveenDe traditionele opening van het voetbaljaar van v.v. Gasselternijveen, het Geert Appeldorn Mixtoernooi, kende dit jaar een ongelukkige editie. Vanwege een stroomstoring in sportzaal De Strohalm zat er niets anders op dan het toernooi na de derde wedstrijd te staken. Pogingen om een medewerker van de gemeentelijke storingsdienst naar De Strohalm te krijgen mislukten jammerlijk. 

Aangezien alle teams één wedstrijd hadden gespeeld, kon ‘VfL Bochum’ tot winnaar worden uitgeroepen. Het team (met eerste elftal speler Alvin Boekelo, maar ook Mark Salomons) won met 7-0 van ‘Hoffenheim’. ‘Southampton’ was te sterk voor ‘Manchester United’: het werd 7-5. Een geluk bij een ongeluk: de soep was al klaar. Na de soep en de broodjes zijn de 22 deelnemers huiswaarts gegaan.

Prijsvraag:
Wat is de link tussen de vier teams die deelnamen aan het Geert Appeldorn Mixtoernooi? Het gaat om Manchester United, Hoffenheim, VfL Bochum en Southampton. Inzendingen mogen naar redactie@fckanaalstreek.nl (klik) worden gestuurd. Onder de goede inzenders wordt een exemplaar van ‘Kanonnen uit de Kelder’ (klik) verloot…

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (1)

  • Harry Louissen

    Oplossing prijsvraag: de genoemde verenigingen hebben alle vier een Nederlandse trainer in dienst.

    Stroomstoring in de Strohalm. Waar was de penningmeester van de club ?. Voor hem was het oplossen van een stroomstoring een peulenschilletje geweest.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Eredivisietoto Speelronde 20

Voor de volgende negen wedstrijden dient een voorspelling gedaan te worden door de deelnemers.

Jeugdteam Kanaalstreek overweegt Italië

Afgelopen woensdag begon de voorbereiding van het Jeugdteam Kanaalstreek. Nadat men afgelopen zomer het ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.