Mixtoernooi Gasselternijveen vroeg ten einde

GasselternijveenDe traditionele opening van het voetbaljaar van v.v. Gasselternijveen, het Geert Appeldorn Mixtoernooi, kende dit jaar een ongelukkige editie. Vanwege een stroomstoring in sportzaal De Strohalm zat er niets anders op dan het toernooi na de derde wedstrijd te staken. Pogingen om een medewerker van de gemeentelijke storingsdienst naar De Strohalm te krijgen mislukten jammerlijk. 

Aangezien alle teams één wedstrijd hadden gespeeld, kon ‘VfL Bochum’ tot winnaar worden uitgeroepen. Het team (met eerste elftal speler Alvin Boekelo, maar ook Mark Salomons) won met 7-0 van ‘Hoffenheim’. ‘Southampton’ was te sterk voor ‘Manchester United’: het werd 7-5. Een geluk bij een ongeluk: de soep was al klaar. Na de soep en de broodjes zijn de 22 deelnemers huiswaarts gegaan.

Prijsvraag:
Wat is de link tussen de vier teams die deelnamen aan het Geert Appeldorn Mixtoernooi? Het gaat om Manchester United, Hoffenheim, VfL Bochum en Southampton. Inzendingen mogen naar redactie@fckanaalstreek.nl (klik) worden gestuurd. Onder de goede inzenders wordt een exemplaar van ‘Kanonnen uit de Kelder’ (klik) verloot…

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (1)

  • Harry Louissen

    Oplossing prijsvraag: de genoemde verenigingen hebben alle vier een Nederlandse trainer in dienst.

    Stroomstoring in de Strohalm. Waar was de penningmeester van de club ?. Voor hem was het oplossen van een stroomstoring een peulenschilletje geweest.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys uitgeschakeld

Pekelder Boys speelde tijdens de eerste voorronde van het Winschoter Indoor Soccer Toernooi voor ...

Oproep: Oefenwedstrijd gezocht!

Sellingen is op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd.

Oefenen?

Op woensdag 5 november organiseert FC Kanaalstreek in Café De Twee (Stadskanaal) een voetbalquiz. ...