Valthermond hard onderuit tijdens trainingskamp

logo_valthermondIn de vroege ochtend (05:00 uur) van zaterdag 2 januari verzamelden de spelers, begeleiding, bestuur en sponsoren van v.v. Valthermond zich bij de kantine op sportpark ‘De Meent’ om te vertrekken naar Turkije. Voor het vijfde jaar in successie is Valthermond er in geslaagd om met de eerste selectie op trainingskamp te gaan. Direct na aankomst dirigeert trainer Harris Huizingh zijn manschappen naar het strand waar een duurloop van zo’n zes kilometer wordt afgewerkt. Pas daarna is er tijd op het prachtige Royal Holiday Palace te verkennen.

Geen rustdag
De zondag wordt bepaald geen rustdag. Maar liefst twee trainingen worden er afgewerkt. Vooral voor de jongelingen in de groep wordt het een pittige dag. Nog niet bekend met de intensiteit van een trainingskamp hebben sommigen de verkenning van het hotel iets te uitgebreid gedaan, wat hun door Huizingh dan ook op niet mis te verstane wijze duidelijk wordt gemaakt.

Regen
De maandag staat in het teken van wedstrijddag, maar die valt volledig in het water. De straten staan blank in Antalya en van voetbal kan dan ook geen sprake zijn. De in het hotel aanwezige sportschool biedt uitkomst. In plaats van derdeklasser BLC uit Den Bosch wordt er nu dinsdag geoefend tegen SV Oranje Wit uit Dordrecht.

Wedstrijddag
De twee seizoenen geleden uit de hoofdklasse gedegradeerde ploeg, momenteel zevende in de eerste klasse, is duidelijk een paar maatjes te groot voor de Monkers. Na een ruststand van 5-0 eindigt het duel in een 8-0 nederlaag. Voor de jonge Valthermondse equipe duidelijk een les wat ‘grote mannen’-voetbal inhoudt.

Spelers en staf van v.v. Valthermond... (foto: v.v. Valthermond)
Spelers en staf van v.v. Valthermond… (foto: v.v. Valthermond)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wilbert Arends verlaat SETA aan het einde van het seizoen

SETA kan voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Gieten en Dalfsen halen het einde niet

De wedstrijd tussen Dalfsen en Gieten is gestaakt. Bij een 3-0 stand voelde scheidsrechter ...