FCK Trainerstoto: Roeland Deuring (Gasselternijveen)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van Roeland Deuring, trainer van vijfdeklasser Gasselternijveen.

Roeland Deuring breekt met een traditie. Tot nu toe was het gebruikelijk voor deelnemers om de joker in te zetten op de wedstrijd van het eigen team. Zal Deuring geen vertrouwen hebben in de goede afloop van de wedstrijd van zijn Gasselternijveen tegen BNC? Of kijkt hij naar de stand in de vijfde klasse E en trekt hij de conclusie dat het laag geklasseerde JVV geen schijn van kans maakt in de Kanaalstreek-derby tegen SPW? Alleen Deuring zal het weten.

BNC – Gasselternijveen
Ondanks de traditioneel lastige uitwedstrijd in Finsterwolde voor de boeg, heeft Deuring vertrouwen in zijn spelersgroep: “We gaan op zoek naar revanche voor de 0-1 nederlaag in de thuiswedstrijd. Lastig zal het wel gaan worden, want door blessures, een schorsing en wintersport moet ik een aantal spelers missen. Dit vangen we trouwens op door good-old Mark Salomons aan de selectie toe te voegen! Hij moet de rust brengen in een wedstrijd die ongetwijfeld gekenmerkt zal worden door veel strijd en fysiek spel.”

1 = winst thuisploeg, 2 = winst uitploeg, 3 = gelijkspel

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Jans Spiegelaar (HOC)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: René Nijgh (Alteveer)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: René Nijgh (Alteveer)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...