Titan en Installatietechniek Tabak slaan handen ineen

titanNa een gesprek tussen installatietechniek Tabak uit Ter Apel en de sponsorcommissie van voetbalvereniging Titan uit Nieuw-Weerdinge zijn de twee partijen tot een meerjarige sponsorovereenkomst gekomen. Met trots kan de sponsorcommissie van voetbalvereniging Titan vermelden dat het logo van installatietechniek Tabak vanaf het seizoen 2016-2017 terug te vinden is op de inloopshirts van de rood-witten.

Sponsorpakketten
Met ingang van seizoen 2016-2017 is er vanuit de commissie een verbeterde structuur om huidige en nieuwe sponsoren in de toekomst meer te kunnen bieden. Er wordt gebruikt gemaakt van zogenaamde sterrenpakketten. Dit houdt in dat sponsoren zelf het gewenste pakket samen kunnen stellen tegenover een bepaalde prijs.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

De Treffer ’16 zoekt hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020

De Treffer '16 is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020.

Rick Slor en Stadskanaal blijven aan elkaar verbonden

Rick Slor staat ook volgend seizoen aan het roer bij Stadskanaal.