Ook dit jaar jeugdvoetbal tijdens Hunzetoernooi

hunzeTijdens het derde weekend van juni zal Gasselternijveen weer in de ban zijn van het jaarlijkse Internationale  Formido Hunzetoernooi. 37 handbalverenigingen en 4 voetbalverenigingen zullen deze lustrumeditie met 85 jeugd en 46 seniorenteam deel nemen deel aan het toernooi. Vele van deze teams zullen ook dit jaar hun tenten weer opslaan op sportcomplex De Hunze. De 55e editie wordt dit jaar gehouden tijdens het weekend van 17 tot en met 19 juni. Het Hunzetoernooi is vanaf 1961 een niet meer weg te denken sportevenement in de regio. Het toernooi staat bekend als het grootste buitenhandbaltoernooi in Nederland en Europa en wordt door de vele deelnemers traditioneel gezien als afsluiting van het seizoen.

Jeugdvoetbal
Nog steeds wordt het toernooi gespeeld op het sportveldencomplex te Gasselternijveen. De organisatie kan veel ruimte bieden aan de deelnemers door maar liefst 18 velden uit te zetten. Na het grote succes van 2015 biedt de organisatie ook dit jaar tijdens het jeugdtoernooi op zaterdag 18 juni weer ruimte aan jeugdige voetballers om deel te nemen aan het Hunzetoernooi. Een aantal voetbalverenigingen uit de regio hebben toegezegd met C-D-E en F teams naar Gasselternijveen af te zullen reizen.

Gezellige avond
Zoals gebruikelijk zijn er naast het sportieve gebeuren uiteraard ook nevenactiviteiten in de grote tent op het complex voor alle  deelnemers en voor iedereen uit de regio die een gezellige avond wil beleven.

  • Vrijdagavond 17 juni van 20.00 tot 24.00 uur het Hunzefeest met als thema “het foute feest”. De entree is gratis.
  • Zaterdagavond 18 juni van 21.00 tot 01.00 uur het alom bekende tentfeest met als thema “Après-ski” met medewerking van de Dikdakkers. De entree voor deze avond bedraagt slechts € 5,– p.p.

Trots bestuur
Het bestuur van de organiserende stichting, bestaande uit zes bestuursleden, is met recht trots nog altijd een beroep kunnen doen op de vele vrijwilligers die het mogelijk maken dit handbal/voetbaltoernooi met een enorme uitstraling in binnen- en buitenland te kunnen organiseren. Zonder hun is het niet mogelijk om een toernooi van dit formaat te organiseren! Meer informatie met betrekking tot de geschiedenis, specifieke toernooi-informatie, wedstrijdprogramma en  bestuurssamenstelling is te vinden op www.hunzetoernooi.nl. Ook kunt u voor nadere informatie contact opnemen met voorzitter Tinus Deuring, via 06-15154189.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys zoekt tegenstander voor oefenwedstrijd voor donderdag 28 oktober

Onstwedder Boys is op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd voor aanstaande donderdag.

Tussenstand EK Pool na kwalificatie poule D: Engeland, Kroatië, Tsjechië

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na kwalificatie groep D: Engeland, Kroatië, Tsjechië.