Bekerloting: drie thuiswedstrijden

Na afloop van de laatste bekerwedstrijd in de eerste ronde werd in Appingedam geloot voor de tweede ronde. Namens de Kanaalstreek gingen Nieuw Buinen, Musselkanaal en SC Stadskanaal in ‘de koker’. Alle drie clubs kregen een thuiswedstrijd toebedeeld.

Nieuw Buinen – Winsum
Eersteklasser Nieuw Buinen gaat op zaterdag 19 november de strijd aan met de zaterdagse eersteklasser Winsum. De Noord-Groningers rekenden in de vorige bekerronde af met Gruno (0-5). Momenteel staat Winsum in de middenmoot van de eerste klasse E.

Musselkanaal – Annen
Nadat Musselkanaal afgelopen weekend van Kanaalstreekgenoot Onstwedder Boys won, ontvangen de groenhemden op zondag 20 november derdeklasser Annen. De roodhemden, die vorig seizoen uit de tweede klasse degradeerden en nu in de middenmoot staan, wonnen in de vorige ronde met 4-2 van SVZ (3B). 

SC Stadskanaal – Westerlee
Na de walk-over van SC Stadskanaal tegen vijfdeklasser VVK (0-8), wacht in de volgende ronde opnieuw een vijfdeklasser: Westerlee. De zaterdagploeg rekende in de vorige ronde met Muntendam (3B) af, dus hoewel het voor de blauwhemden een ideale loting lijkt, doen de mannen van Rick Slor er goed aan de komende tegenstander niet te onderschatten. Westerlee staat momenteel in de subtop van de vijfde klasse A.

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Column: There’s only one

De maandelijkse column, dit keer geschreven door Gijs Klompmaker, over de vreugde van het ...

Voorbeschouwing 22 & 23 februari

Komend weekend staat voor Musselkanaal de tweede Kanaalstreek-derby op het programma. En wanneer we ...