HunsowhalCup: aanmeldingen zijn welkom!

hhcOok dit jaar wordt er in de Kerstvakantie gestreden om de felbegeerde HunsowhalCup. In 2015 was dit zaalvoetbaltoernooi een groot succes, met de deelname van maar liefst 10 herenteams en zes damesteams. Dit jaar hoopt de organisatie op 27 en 28 december nog meer teams te mogen verwelkomen in de sporthal in Tweede Exloërmond.

Prijzen
Tijdens het toernooi wordt er gespeeld volgens de officiële zaalvoetbalregels en zijn er scheidsrechters aanwezig om de wedstrijden in goede banen te leiden. Uiteraard wordt er ook om de prijzen gespeeld. Zo zijn er individuele onderscheidingen voor de beste keeper, speler en topscorer van het toernooi en worden er munten verdeeld onder de winnaars. 

Hapje en drankje
Op dinsdag 27 december vindt het mannen-toernooi plaats en op woensdag 28 december komen de vrouwen in actie. De organisatie hoopt net als vorig jaar op een grote opkomst en een sportief toernooi. Na het voetbal is er muziek in de kantine en is er ruimte voor een hapje en een drankje. 

Geef je op!
Heb jij fanatieke vrienden, collega’s, ploeggenoten en/of familieleden en wil jij in de Kerstvakantie strijden om de HunsowhalCup? Geef dan nu je teamnaam en spelerslijst door via info@bouwmansportfun.nl. De kosten bedragen € 40,- per team.

Voor meer informatie kan je bellen met 06-10572916.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Afgelastingen zaterdag 10 en zondag 11 oktober

Overzicht van de wedstrijden die voor zaterdag 10 en zondag 11 oktober zijn afgelast.