Trainerscarrousel: Buinen, SJS , Mussel en Pekelder Boys

Het einde van het kalenderjaar is in zicht en dus zijn de verschillende clubs in de Kanaalstreek én haar trainers bezig met het maken van plannen voor de komende voetbaljaargang. Vier clubs hebben onlangs, al dan niet in goed overleg, over te gaan tot het zoeken van een nieuwe oefenmeester: een overzicht!

buinenBuinen
Na twee seizoenen zal André Wever de samenwerking met Buinen staken. De vijfdeklasser die zondag de Kanaalstreek-derby tegen GKC verloor en nu op de elfde plaats staat, zal daarmee op zoek moeten naar een nieuwe trainer. Wever, die bij de zwart-gelen bezig is aan zijn eerste klus als hoofdtrainer eindigde vorig seizoen op de voorlaatste plaats. 

Mussel.jpgSV Mussel
Het bestuur van SV Mussel en hoofdtrainer Tseard van der Meer hebben in goed onderling overleg besloten dat de samenwerking aan het einde van dit seizoen zal worden beëindigd. De 36-jarige oefenmeester uit Nieuwe Pekela is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark de Slenk. Voor van der Meer zal de tweede seizoenshelft volledig in het teken staan van de promotiestrijd waar hij met SV Mussel aan is begonnen. Het bestuur van de club zal zich in de komende weken gaan beraden over een opvolger.

SJSSJS
Loewi Piebes vertrekt na afloop van dit seizoen bij SJS. Het bestuur van de voetbalvereniging en de voetbaltrainer hebben in goed overleg besloten om het aflopende contract niet te verlengen. Piebes is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de zaterdagclub uit Stadskanaal. In het eerste jaar werd een zevende plek behaald in de derde klasse, vorig seizoen degradeerde SJS naar de vierde klasse. Op dit moment bezet de ploeg de zesde plek in de vierde klasse E.

pekelder-boys1Pekelder Boys
Na twee seizoenen zullen Hiske de Vries en Pekelder Boys afscheid van elkaar nemen. De oud-voetballer van onder andere SC Stadskanaal, SJS en Gasselternijveen wist de Pekelders vorig seizoen op het nippertje te behouden voor de vierde klasse en bivakkeert ook nu aan de onderkant van de ranglijst. Zowel club als trainer hebben nog geen concrete afspraken gemaakt voor het komende seizoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oproep: Oefenwedstrijd gezocht!

Musselkanaal is op zoek naar een oefenwedstrijd voor woensdag 31 augustus.

ZVV Borger zoekt nieuwe voetballers voor seizoen 2020-2021

Zvv Borger is op zoek naar enkele versterkingen voor het nieuwe zaalvoetbalseizoen.

In Memoriam: Roelof Harders

Op haar website heeft SC Stadskanaal bekend gemaakt dat erelid Roelof Harders op 13 ...