Kerstzaalvoetbaltoernooi: GKC komt tekort

Kerst gietenGKC is, net als Buinen, al laatste geëindigd tijdens de eerste ronde van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten. In poule C eindigden de Gasselters puntloos onderaan, met maar liefst 23 doelpunten tegen in vier wedstrijden.  Wel moet daarbij aangetekend dat de geel-zwarten niet op volle sterkte voor de dag kwamen in sporthal ‘De Goorns’.  

Spannende avond
Tijdens deze spannende avond in Gieten plaatsten titelfavoriet Muntendam en BSVV zich voor de halve finale. Het jeugdige Peize eindigde op de derde plaats, maar waarschijnlijk zullen zij ook doorgaan naar de volgende ronde. SV Tynaarlo verraste wel met een overwinning op Muntendam, echter zijn de behaalde zes punten niet voldoende om door te gaan. 

Eindstand poule C:

1. Muntendam 9 ptn naar halve finale
2. BSVV 7 ptn naar halve finale
3. Peize 7 ptn wachtkamer
4. SV Tynaarlo 6 ptn uitgeschakeld
5. GKC 0 ptn uitgeschakeld

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speelronde 2 FC Kanaalstreek Eredivisietoto

Voor de volgende 9 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

Ronnie Meijer nieuwe voorzitter Pekelder Boys

Ronnie Meijer is de nieuwe voorzitter van zondag vierdeklasser Pekelder Boys.