Kerstzaalvoetbal Gieten: eerste finalisten bekend

Kerst gietenGisteravond werd de eerste halve finale van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten gespeeld. Door het afzeggen van CEC, de blauwhemden traden aan tijdens Protos Weering, mocht het tweede elftal van Gieten alsnog aantreden in de halve finale. Het werd een zware avond voor de reserves, want met één punt eindigden ze als laatste.

Kraker
Emmeloord, één van de grootste titelkandidaten, begon sterk met een prima 3-2 overwinning op Roden. Nadat SVZ met ruime cijfers van Gieten 2 won, was het tijd voor de kraker van de avond. Titelhouder WVV trad aan tegen Emmeloord: met een nipte 4-3 overwinning verschaften de Winschoters zichzelf een uitstekende uitgangspositie.

Formaliteit
In de loop van de avond kwam deze positie niet meer in gevaar: er werd van SVZ (3-2) en Roden (4-3) gewonnen, waardoor de laatste wedstrijd een formaliteit werd. Deze leverde een punt op tegen Gieten 2 (3-3). Behalve WVV gaat ook Emmeloord door naar de finale: na de nederlaag tegen WVV werd nog twee keer gewonnen.

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TransferTalk: drukte in de aanval van Nieuw Buinen

Herman Scherpen, de nieuwe trainer van Nieuw Buinen heeft volgend seizoen iets te kiezen. ...

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...