Eurocup Delfzijl: jeugdvoetbal op het hoogste niveau

ECDKomend weekend wordt in de Brede School Noord in Delfzijl de vijfde editie van de Eurocup Delfzijl afgewerkt. Tijdens het tweedaagse voetbalspektakel komen jeugdspelers van (inter)nationale profclubs tegen elkaar in actie. Blikvangers zijn titelverdediger Sparta, Juventus, Chelsea en Schalke ’04. Het Regioteam Eurocup Delfzijl is de plaatselijke favoriet.

Op de eerste speeldag (zaterdag) worden alleen poulewedstrijden gespeeld. Op zondag speelt ieder team zijn laatste poulewedstrijd, waarna de kruisfinales zullen starten.

Eurocup Delfzijl heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot prestigieus indoortoernooi voor jeugdteams van Betaald Voetbalorganisaties! Het tweedaagse hoofdtoernooi wordt gespeeld op kunstgras dat speciaal voor Eurocup Delfzijl gelegd wordt in de Brede School Noord te Delfzijl.

Alle ingrediënten voor een spectaculair verloop zijn verder aanwezig: het kunstgrasveld wordt omheind door boarding waardoor het spel razendsnel verloopt en er is licht en geluid om een mooie indoorsfeer neer te zetten. De afgelopen edities heeft dit voor een prachtige sfeer gezorgd en komen toeschouwers, clubs en alle sponsoren graag terug om het opnieuw te mogen ervaren.

Meer informatie over het toernooi én kaartverkoop: www.eurocupdelfzijl.nl

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Scheemda en Gerrie Drenth verlengen samenwerking

SC Scheemda en Gerrie Drenth gaan ook in het seizoen 2022/2023 met elkaar verder.

BNC en Henry Meijerman verlengen samenwerking

Henry Meijerman is ook komend seizoen de hoofdtrainer van BNC.

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 na speelronde 2

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 na speelronde 2.