Nieuw Buinen naar kwartfinale districtsbeker

Nieuw Buinen heeft zich op het eigen ‘Buunerdrome’ geplaatst voor de kwartfinale van de Noordelijke Districtsbeker. De eersteklasser rekende af met Noordwolde, een derdeklasser uitkomend in het zaterdagvoetbal: 6-1.

Half dozijn
Grote man was Koen Hateboer, die drie goals voor zijn rekening nam.
De andere treffers van Nieuw Buinen kwamen op naam van Gert Lukens, Robert Tieks en Arne van der Made. Noordwolde kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong, maar kon dus niet voor een nieuwe stunt zorgen. 

Kwartfinale
Behalve Nieuw Buinen hebben ook Buitenpost, d’Olde Veste en HZVV zich vanavond geplaatst voor de kwartfinale. Afgelopen zaterdag plaatste zaterdag-tweedeklasser Pelikaan S. zich al. De loting voor de kwartfinale wordt verricht na afloop van de resterende wedstrijden in de achtste finale, op woensdag 8 maart.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kanaalstreek-clubs zoeken de zon op

Twee clubs uit de Kanaalstreek die na de winterstop in de race zijn om ...

Puntenaantal gelijk? Dit geeft de doorslag

We gaan de beslissende fase van het seizoen in, wie wordt er kampioen? Wie ...

Oproep: Oefenwedstrijd gezocht!

Onstwedder Boys is op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd.