Nieveenster scheids wint Stimuleringsprijs Aa en Hunze

Maikel Pieterman uit Gasselternijveen is tijdens het vrijwilligerswaarderingsfeest van de gemeente Aa en Hunze in de prijzen gevallen. Pieterman ontving een stimuleringsprijs vanwege zijn activiteiten bij SJO ZVC ’14, de gezamenlijke jeugdopleiding van GKC, Gieterveen en Gasselternijveen. De 19-jarige Pieterman is bij de ZVC ’14 vooral actief op het arbitrale vlak.

Veel capaciteiten
Zo fluit hij zeer regelmatig wedstrijden, buiten zijn normale KNVB-programma om. Ook heeft Pieterman de functie van scheidsrechtersco√∂rdinator en heeft hij het arbitragebeleid van ZVC ’14 geschreven. Tot slot is Pieterman de drijvende kracht achter de opleiding van jonge (jeugd)scheidsrechters. Volgens het juryrapport is Pieterman een voorbeeld voor leeftijdsgenoten: “Maikel heeft veel capaciteiten. En deze zet hij in voor de goede zaak. Het toont dat je ook als jongere een steentje kunt bijdragen!”

Maatschappelijke taak
Pieterman kreeg een bos bloemen en een cheque ter waarde van 150 euro overhandigd: “Ik zie het als het vervullen van mijn maatschappelijke taak. Maar het stimuleert mij wel om mijzelf nog meer in te zetten! Mijn doel is het realiseren van een fijne omgeving voor de scheidsrechters van ZVC ’14.”

De cheque en bloemen… (foto: Maikel Pieterman)

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TransferTalk: overzicht van mutaties

Jaarlijks wisselen vele spelers van club, of zetten spelers een punt achter hun actieve ...

SPW periodekampioen!

Doordat Bareveld het inhaalduel tegen BNC niet wist te winnen, is SPW periodekampioen geworden! ...

Trainersvacature bij SETA A1

Voor het nieuw te vormen A-junioren elftal is SETA op zoek naar een enthousiaste ...