Kanaalstreek-clubs spelen FIFA-toernooi

Vertegenwoordigers van SJS, SC Stadskanaal, SPW, Alteveer, Onstwedder Boys, Buinerveen, Nieuw Buinen en Valthermond doen zaterdag 25 maart mee aan het FIFA-toernooi in Stadskanaal. Inzet van het toernooi is een PlayStation 4, te gebruiken in de kantine van de winnende vereniging.

Bioscoopscherm
Het FIFA-toernooi is de eerste activiteit die onder de noemer ‘Leuk! Stadskanaal’ wordt georganiseerd. In twee poules van vier teams wordt in het voormalige pand van Halfords aan het Menistenplein gestreden om een plek in de halve finale. De halve finale en de finale vinden aansluitend plaats in één van de zalen van de nabijgelegen servicebioscoop Smoky. 

Het toernooi start om 14:00 uur, rond de klok van 17:00 uur is de prijsuitreiking. 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Maik Winter verlengt bij Muntendam

Muntendam en Maik Winter zetten de samenwerking voort in het nieuwe seizoen.

Selectie Musselkanaal blij met nieuwe kantine

De selectie van Musselkanaal heeft het bestuur van de club een mooi cadeau aangeboden ...